Darıcalılar Atatürk’e saygı için yürüyecek

Darıca Belediyesi, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin yıl dönümünde saygı, minnet ve özlemle anmak amacıyla 8 Kasım Pazar günü Saygı Yürüyüşü düzenleyecek. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, tüm Darıcalıları bu anlamlı buluşmaya davet etti. 

05 Kasım 2026 15:06
Darıcalılar Atatürk’e saygı için yürüyecek

Darıca Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anmak ve Cumhuriyetimizin kurucusuna duyulan sevgi, saygı ve minneti hep birlikte ifade etmek amacıyla anlamlı bir etkinliğe imza atacak. 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü kapsamında düzenlenecek Saygı Yürüyüşü, 8 Kasım Pazar günü saat 09.05’te Bayramoğlu Balyanoz Koyu 2. Etap’ta gerçekleştirilecek. Darıca Belediyesi’nin düzenleyeceği yürüyüşe sivil toplum kuruluşları, yürüyüş ve spor kulüpleri de destek verecek.



BAŞKAN BIYIK’TAN SAYGI YÜRÜYÜŞÜ’NE DAVET

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, tüm Darıcalıları Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü hep birlikte anmak üzere düzenlenecek Saygı Yürüyüşü’ne davet etti. Başkan Muzaffer Bıyık, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin yıl dönümünde saygı, minnet ve özlemle anıyoruz. Atatürk’ün bizlere emanet ettiği Cumhuriyet değerlerini yaşatmak ve onun aziz hatırasına sahip çıkmak hepimizin ortak sorumluluğudur. Bu anlamlı günde tüm hemşehrilerimizi Saygı Yürüyüşü’müze katılmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.