BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Motorine bir zam daha geliyor

Akaryakıt fiyatları, ABD-İran savaşının etkileri sebebiyle artmaya devam ediyor. Eşel Mobil siteminin çare olamadığı vatandaş, bu gece bir zamla daha karşı karşıya. 

30 Temmuz 2026 11:13
Motorine bir zam daha geliyor

Brent Petrol 89 dolar seviyesine yükseldi. Brent petroldeki artış, Türkiye'deki sürücülere doğrudan zam anlamına geliyor.

ABD-İran savaşının durulmaması ve Hürmüz Boğazı'nın geçişlere kapalı olması sebebiyle yakın zamanda indirim beklenmiyor.

ABD-İran savaşının durulmaması ve Hürmüz Boğazı'nın geçişlere kapalı olması sebebiyle yakın zamanda indirim beklenmiyor.

Yapılacak zammın doğrudan pompaya yansıması bekleniyor.

Bu gece motorine “Motorine, 3 lira 71 kuruş zam bekleniyor.

Zam gereksiniminin bir bölümü ÖTV’den karşılanmazsa pompaya yansıyacak tutar artacak.

Eğer ÖTV'den karşılanmazsa motorine gelecek zam tutarının 5 lirayı aşması bekleniyor.

30 Temmuz Perşembe güncel akaryakıt fiyatları (zamsız)

İstanbul Avrupa Yakası:

Benzin: 67.10 TL
Motorin: 77.21 TL
LPG: 31.19 TL

İstanbul Anadolu Yakası:

Benzin: 66.94 TL
Motorin: 77.06 TL
LPG: 30.59 TL

Ankara:

Benzin: 68.06 TL
Motorin: 78.32 TL
LPG: 31.29 TL

İzmir:

Benzin: 68.35 TL
Motorin: 78.60 TL
LPG: 31.19 TL

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.