banner880

banner884

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

KOTO’dan uluslararası davet turu

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO), bu yıl 9'uncusu düzenlenecek olan Co-Matching İkili İş Görüşmeleri Etkinliği öncesinde uluslararası tanıtım çalışmalarına hız verdi. 27 Ağustos 2026 tarihinde çevrim içi gerçekleştirilecek organizasyon kapsamında ilk etapta uluslararası ticaret odaları ve diplomatik temsilciliklerle bir araya gelen KOTO Genel Sekreteri Mert Anlıpak ile Araştırma ve Dış Ticaret Servisi Müdürü Oğuz Çağıl, hem Co-Matching'e davette bulundu hem de Kocaeli iş dünyasının uluslararası iş birliklerini güçlendirecek temaslar gerçekleştirdi. 

27 Haziran 2026 12:16
KOTO’dan uluslararası davet turu

FRANSA, ARNAVUTLUK, ÇEKYA, İTALYA

Türk-Fransız Ticaret Derneği (CCIF) Genel Sekreteri Ayşegül Arıcan, Arnavutluk Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Armand Shandro, Çek Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Olga Hajflerová ve İtalyan Ticaret ve Sanayi Odası Derneği Genel Sekreteri Şebnem Batgı ile gerçekleştirilen görüşmelerde, Co-Matching İkili İş Görüşmeleri Etkinliği'nin sunduğu uluslararası iş birliği modeli, sektörel eşleştirme sistemi ve B2B görüşme altyapısı hakkında kapsamlı bilgiler paylaşıldı. Temsilcilikler organizasyona davet edilirken, ülkelerinden firmaların etkinliğe katılım sağlaması ve Kocaeli firmalarıyla doğrudan iş görüşmeleri gerçekleştirmesi konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.



KOCAELİ, DÜNYA PAZARLARIYLA BULUŞUYOR

Dokuz yılda uluslararası iş dünyasının yakından takip ettiği bir organizasyona dönüşen Co-Matching, bugüne kadar 2.000'den fazla katılımcıyı ve 3.500'den fazla ikili iş görüşmesini aynı platformda buluşturdu. KOTO, bu yıl da farklı ülkelerden firmaları Kocaeli iş dünyasıyla buluşturarak yeni ihracat kapılarının açılmasını, sürdürülebilir ticari ortaklıkların kurulmasını ve uluslararası yatırım ağının genişletilmesini hedefliyor.

ULUSLARARASI TEMASLAR SÜRECEK

İlk etap ziyaretlerini tamamlayan KOTO heyeti, önümüzdeki günlerde farklı ülkelerin konsoloslukları, ticaret odaları ve ekonomik temsilcilikleriyle de bir araya gelerek Co-Matching'in uluslararası tanıtım çalışmalarını sürdürecek. Böylece organizasyonun küresel katılım ağı daha da genişletilirken, Kocaeli firmalarının yeni pazarlara erişimine katkı sağlayacak güçlü iş bağlantılarının oluşturulması hedefleniyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.