MHP Dilovası İlçe Başkanı Yusuf Turhan konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE'NİN TEMİNATI
“Liderimiz Devlet Bahçeli’nin her fırsatta vurguladığı üzere; güçlü bir Türkiye’nin teminatı, milli ve manevi değerlerine bağlı, şuurlu ve donanımlı bir gençliktir. Sayın Genel Başkanımızın gençliğe duyduğu güven ve verdiği önem, teşkilatlarımızda genç kadroların aktif sorumluluk üstlenmesiyle somut bir şekilde hayat bulmaktadır. Bu anlayış doğrultusunda gençlerimizin azmi, heyecanı ve fedakârlığı bizlere umut vermektedir.”
.gif)
BAŞKAN TURHAN'DAN GENÇLERE PLAKET
“Genç kadrolarımızın sorumluluk üstlenme kararlılığı ve teşkilat çalışmalarına gösterdiği gayret, yarınlara olan inancımızı daha da güçlendirmektedir. Gençliğimizin heyecanı, teşkilatımızın en büyük güvencesidir.”
“Ayrıca teşkilat faaliyetlerimize sundukları kıymetli katkılar dolayısıyla Umut Akbulut, Elif Naz Tonbuloğlu, Poyraz Turhan ve Nazlıcan Demir’e plaket takdim edilmiştir. Kendilerine emek ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında üstün başarılar diliyoruz.”
Bununla birlikte Nazlıcan Demir’in 18 yaşına girmesi ve teşkilatımıza ilk üyeliğinin gerçekleşmesi de bu anlamlı günde ayrıca kutlanmıştır. Yeni yaşının hayırlı olmasını temenni ediyor, teşkilatımız çatısı altında nice başarılı çalışmalara imza atmasını diliyoruz.
Eski Başbakan Davutoğlu: Maddi sıkıntı yaşıyorum
Başkan Gökçe’den Ramazan’da dayanışma ve birlik, beraberlik çağrısı
Gürkan Karaçam yeni bir kavram ortaya attı! Zihinsel egemenlik
Mehmet Ali Kâğıtçı Dokümantasyon Merkezi hizmete girdi




