banner764

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kartepe Teleferik Otoparkı hafta sonları gün boyu 50 TL 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Akçapark A.Ş. tarafından işletilen Kartepe Teleferik Katlı Otopark, yoğun günlerde düzensiz parklanmayı önlemek için hafta sonları ve etkinlik günlerinde gün boyu 50 TL tarifesiyle hizmet verecek.  

31 Aralık 2025 15:41
Kartepe Teleferik Otoparkı hafta sonları gün boyu 50 TL 

BÜYÜKŞEHİR İLE KESİNTİSİZ KAR KEYFİ 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan Kartepe Teleferik, Kuzuyayla’ya ulaşımda vatandaşlara kar keyfi sunmaya devam ediyor. Büyükşehir ekipleri, bölgeye ulaşımda düzensiz parklanmanın önüne geçebilmek için önemli bir adım attı. Akçapark A.Ş. tarafından işletilen Kartepe Teleferik Katlı Otopark, özellikle yoğun günlerde ve etkinliklerde yaşanan park sorunlarını önlemek amacıyla hafta sonları ve özel günlerde tüm gün boyunca geçerli olmak üzere 50 TL olarak hizmet verecek. 

TELEFERİK KATLI OTOPARK GÜN BOYU 50 TL 

Büyükşehir tarafından inşa edilen Kartepe Teleferik Katlı Otopark, bölgedeki araç trafiğini hafifleterek teleferik ziyaretçilerine konforlu ve güvenli bir deneyim sunuyor. Toplam 22.338 metrekare alan üzerine 598 araç kapasiteli olarak inşa edilen otoparkın mevcut tarifesinde düzenlemeye giden Akçapark A.Ş., hafta sonları ve etkinlik yapılan günlere özel olarak ücreti gün boyu 50 TL olarak belirledi. Bu sayede düzensiz parklanma sebebiyle yaşanan trafik sorununun önüne geçilmesi hedefleniyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.