banner741

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Bunu da gördük! DEM'liler Öcalan'a özgürlük sloganları atacak

DEM Parti, terör örgütü PKK'nın kurucusu Öcalan'ın kendisi için umut hakkı istemesinin ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Öcalan’ın özgürlüğü talebiyle" yarın saat 17:00'da Diyarbakır'da yürüyüş düzenleyeceklerini açıkladı. 

17 Ekim 2025 11:38
Bunu da gördük! DEM'liler Öcalan'a özgürlük sloganları atacak

İşte DEM Parti'den yapılan paylaşım,

"Sayın Abdullah Öcalan’ın özgürlüğü talebiyle Gençlik Meclisimizin de içerisinde yer aldığı gençlik örgütleri tarafından Amed’de yürüyüş gerçekleştirilecektir. 18 Ekim Cumartesi saat 17:00’de Alipınar Köprüsü’nden Ben û Sen Burcu’na yapılacak yürüyüşe başta gençler olmak üzere tüm halkımızı bekliyoruz. Barış ve Demokratik Toplum Sürecinin baş aktörü olan Öcalan’ın özgür çalışma ve yaşam koşulları sağlanmalıdır."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.