banner741

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Gelin de lüks içinde yaşıyorlar demeyin!

AKP'li Şamil Tayyar, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un lüks yatıyla Yunanistan'a seyahat etmesine tepki gösterdi. 

21 Haziran 2025 13:06
Gelin de lüks içinde yaşıyorlar demeyin!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’la, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın lüks bir yatla Yunanistan'a gitmesi gündem oldu. Bakan Ersoy'un lüks yatı AKP'lileri de kızdırdı.

Tayyar, Hakan ve Bakan Ersoy'un fotoğrafını "Bir bakanın Yunan adalarında lüks yatla tatil fotoğrafı, çok rahatsız edici." sözleriyle yorumladı.

Tayyar eleştirisine şöyle devam etti:

Ahmet Hakan gazetecidir, siyasi sorumluluğu yok. Mesleki etik açıdan ihtiyaç duyarsa hesabını verir, takdir kamuoyunundur.

Fakat. Sınırımızda savaş yaşanırken… Gazze katliamı sürerken… Turizm sancılıyken… Hayat bu kadar pahalıyken… Bir bakanın Yunan adalarında lüks yatla tatil fotoğrafı, çok rahatsız edici.

Adına ‘röportaj buluşması’ dense de tevil götürmez. Eskiden bu örnekler çok istisnaydı, şimdi mantar gibi çoğalıyor. Asıl üzücü olan da bu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.