İşte o açıklamanın içeriği:
Emek, en yüce değerdir. Üretimin, kalkınmanın ve refahın temelinde emek yer alır. Alın teriyle çalışan, üreten ve ülkemizin büyümesine katkı sunan tüm çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü yürekten kutluyorum.
Sanayinin ve üretimin kalbi olan bölgemizde, iş gücünün ve emeğin kıymetini çok iyi biliyoruz. Gebze Ticaret Odası olarak; emekçimizin hak ettiği sosyal ve ekonomik koşullarda, güvenli ve sağlıklı bir çalışma hayatına sahip olması için elimizden gelen her türlü desteği vermeye devam edeceğiz.
İşverenler ve çalışanlar olarak, birlikte daha güçlü bir Türkiye hedefiyle el ele vermeliyiz. Bu anlamlı gün vesilesiyle, tüm çalışanlarımıza sağlıklı, huzurlu ve güvenli bir çalışma hayatı diliyor; 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü en içten duygularımla kutluyorum.
Körfezli iş insanı Ceyhan hayata gözlerini yumdu
İşte en az yakan araçlar listesi!
Teğmenlerin komutanı emekli edildi
Altın alımı son 3 yılın en yüksek seviyesinde







