BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kendisini pek tanımam etmem.

Mesleğimiz gereği birçok devlet adamını takip ediyorum onu da tabi ki takip ediyorum.

Tam bir doğasever, kitapsever ve hayvan sever bir insan.

“Yaradılanı yaradandan ötürü severim ilkesiyle elinde fotoğraf makinası doğayı dolaşıp çok güzel de sanatsal fotoğraflar çekip paylaşıyor.

Bir kedisi var adı; Devlet.

Şirin mi şirin.

Kaymakamlık binasının içinde ve çevresinde kendi halinde yaşıyor.

Kaymakam beyimiz ona sahip çıktığı için çok şanslı bir kedi.

Bir bakıyorsunuz kaymakamın koltuğunda, bir bakıyorsunuz masasında.

Eee tabi ki Ersin beyde bu şirin hayvanla ilgileniyor, seviyor.

Her ilçeye böyle bir bürokrat gerekli.

Böylesine doğasına, çevresine sahip çıkan kültürlü bir kaymakam bence Kapodokyo, Muğla Milas gibi turistik bölgelerde çok daha faydalı projeler imza atabilir.

Kültür olarak İzmit’te bir gömlek büyük geliyor.

Tabi bunu değerlendirecek bakan çıkar mı? Bilinmez ama umarım hak hakkı bulur.

%%%%%%%%%%%%%%

BİR EMEKLİ ABİMİZİN İSYANI


Gerçek bir İzmitli. Adı……………………..

Bu kente yıllarca emek vermiş.

SSK Hastanesi’nde çalışırken yıllarca minibüs ya da otobüsle ücret ödeyerek işine gidip gelmiş memurluktan emekli bir abimiz.

Devlet ve Büyükşehir Belediyemiz 65 yaş üstü insanlara bir hak tanımış.

Ücretsiz seyahat hakkı.

Bu haktan yararlanma en doğal hakkı ama gel gelelim şoförlerimiz bu insanlara uzaylı gibi davranıyor.

Kötü söz söylüyor, el- kol hareketi yapıp aşağılıyorlar.

İşte bir vatandaşımız başına gelenleri sosyal medyada paylaştı.

İşte o paylaşım. Bugün saat 17.00 sıralarında YENİDOĞAN-ÇETİN EMEÇ durağından  Tren İstasyon durağına kadar gitmek için ……………….noluşehiriçi otobüsüne bindim. 65 yaş ve üstü kartımı bastım çünkü yaş 71. Tam ilerleyecekken, şoförden el kol hareketleri "Bedava yaşıyorsunuz sözleri"  bana küfür gibi geldi. Buna karşılık ben “ NEDEN” desem kavga çıkacak."Ben senin ..........." desem, kötü söz sahibinindir. Sabrederek bir koltuğa oturdum. Düşündüm kendi kendime 25 sene İZMİT SİGORTA HASTANESİ'ndeMalzeme servis şefi olarak çalıştım.

Belki de bu şoför efendiye veya ailesinden birine HASTANE HİZMETİ vermişimdir. Dedim ki içimden; yahu bu şoförler ihtiyarlardan ne istiyorlar. Eğer 65 yaş ile bir dertleri var ise; bu şehrin Valisi var, Belediye Başkanı var, (Eğer varsa) Adliyesi var. Gitsinler kozlarını o büyük makamlarla paylaşsınlar. Ne istiyorlar bizden? Ne kazanıyorlar sanki tek ayağı çukurda olan ihtiyarları üzmekten. Moralleri bozuluyor, sinirleri laçka ediyorlar. Karşılık versek şoförün elinde kalacağız. Hedef olmak tehlikedir aslında. Yeterin artık. Bulun bu adamları; eğitin. Yapmasınlar. YETERİN ARTIK - YAZIKLAR OLSUN DİYORUM..(Eğer ilgilenecek bir makam çıkarsa tarih ve otobüs plakasını vereceğim)

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.