google.com, pub-6607037292168000, DIRECT, f08c47fec0942fa0
BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başiskele’de Mehmet Ustaoğlu döneminin resmen sona ermesinin ardından kulisler giderek hız kazanıyor.

Başiskele için en fazla öne çıkan isimlerden bir tanesi de, ilimizin başarılı doktorlarından, girişimcilerinden Şahin Talus..

Açıkçası Dr. Talus, siyasete sadece “var” olmak için girmiş politikacılardan bir tanesi değil.

Şahin beyin, özellikle ilçe başkanlığı için 3 gömlek fazla olacağını düşünüyorum.

Çünkü Dr. Talus, akademik ve mesleki birikimini, siyasi teşkilat terbiyesi ile bütünleştirmiş ender politikacılardan bir tanesi.

Sosyal yaşamında nezakete çok fazla önem veren bir insanım.

Hatta bunu zaman zaman abarttığıma dair eleştiriler bile alırım.

Sayın Talus’un da beyefendilik ve nezaket konusunda, şayet ilçe başkanı olduğu takdirde ciddi anlamda fark yaratacağını düşünüyorum.

Başarılı politikacılara bakınız, onları bir inceleyiniz .

Siyasette başarılı olmuş isimlerin bir çoğunun ticarette ya da mesleki yaşamlarında çok ciddi sembol isimler olduklarını görürüz.

Dr. Talus’un isminin ilçe başkanlığı için geçmesi, bana yıllar önceki bir anımı hatırlattı, hafızamın tazelenmesine neden oldu.

Yanılmıyorsam 4 ya da 5 yıl önceydi, bir gün vilayetin oralarda yürüyorum, şu an kahve bilmem ne cafe olan yerde Roberts Cafe vardı.

Tam oradan geçerken, içeriden bir “merhaba” işittim.

Cafeden gelen sese baktım ve Dr. Talus’u gördüm.

Müthiş bir nezaketle yerinden kalkarak, yanıma geldi ve hal hatır sordu.

Neticede yanında ailesi vardı ve bir Pazar günüydü, açıkçası bir baş selamı verse, başka hiçbir şey demese, inanın alınmazdım .

Ama beyefendilik ve nezaketin sonradan kazanılmadığına inanıyorum.

İşin özeti, Başiskele İlçe Başkanlığı için 3 gömlek fazla olarak gördüğüm Dr. Talus’u, kısa vadede olmasa bile orta ya da uzun vadede İl Başkanlığı ya da Milletvekilliği adaylığı noktasında ilimizin şanslı politikacıları arasında görüyorum.

Ayrıca Şahin beyin, Başiskele gibi bir ilçede birleştirici, bütünleştirici bir unsur olabileceğine inananlardanım .

Sayın Civelek’in İl Yönetimi’nde, Mali İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı olarak başarılı çalışmalara imza atan Dr. Talus bakalım ilçe başkanı olacak mı, onu da hep birlikte bekleyip, göreceğiz…

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.