Vekil Şeker gün boyu Dilovası’ndaydı
Siyaset, 11 Ağustos 2021 04:12AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Ak Parti Dilovası İlçe Teşkilatının düzenlediği program için Dilovası’nda gelerek gün boyu ziyaretler gerçekleştirdi.
Teşkilat çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve ekibi, ilçe de ağırladığı milletvekilleri ile de yoğun bir şekilde program yaparak vatandaş esnaf ve STK ziyaretlerini de devam ettiriyorlar. Önceki gün ilçeyi ziyaret eden AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ile birlikte gün boyu çeşitli ziyaretler sürdüren İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve yönetimi, Belediye Başkanı Hamza Şayir, AK Parti İl Yöneticisi Halil İbrahim Arslan, Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ve Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Demir sabah başlayan programlarına akşamın ilerleyen saatlerine kadar devam ettiler.
AKŞAM SAATLERİNE KADAR DİLOVASI’NI TURLADILAR
Başkan yıldırım ve ekibi günün sabah saatlerinde İlçe Teşkilatında ağırladığı Milletvekili Şeker ile birlikte önce Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’i makamında ziyaret ettiler. Ziyarette çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Şayir, ziyaretlerinden dolayı Şeker, Yıldırım ve ekibine teşekkür ederken, Şeker ise Başkan Şayir’e ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek daha güzel çalışmalara imza atacağına inandığını söyledi.
GENÇ ÇİFTİN MUTLULUĞUNA ŞAHİTLİK ETTİLER
Başkan Şayir ziyaretinin ardından Dilovası turu yapan Şeker, Yıldırım ve beraberindekiler akşam saatlerine kadar kanaat önderleri, esnaf ziyareti ve taziye ziyareti gerçekleştirdiler. Akşam saatlerinde ise evliler kervanına katılan Başkan Şayir’in yeğeni Eser Soydaş ile Sural ailesinin güzel kızları Zilan’ın mutluluklarına şahitlik ettiler.
.gif)
Siyaset, 11 Ağustos 2021 04:12
Yorumlar (0)
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
GTO, İstanbul’daki fuarda Gebze iş dünyasını temsil etti
İzmit’te AKP’lileri buluşturan piknik
Başkan Söğüt, haftaya o okulu ziyaret ederek başladı
Değirmendere’nin en güzel sesi seçildi!
Profesör Cengiz İpek hayatını kaybetti
Derince’de Gaziler Günü iki ayrı törenle kutlandı
Ya tamamlayın, ya da yıkıp çocuk parkı yapın!
Bizim Köy’de doğa yürüyüşüne devam
Üçlü ittifak tamam mı?
Körfez Tütünçiftlik sahilinden 1 ton atık çıktı
Kocaeli tarımında çifte hasat
Dolar ve Euro güne nasıl başladı?
İmamoğlu'ndan korktukları kadar Allah'tan korkmuyorlar!
Bütçe açığı köprü satışıyla da kapanmaz
Vali Aktaş o köydeki mevlit programına katıldı
Emekli bankacı Selma Duman Yavuz 51 yaşında vefat etti
Kocaeli Aydınlar Ocağı, Musa Ordu’yu andı
İzmit’te şehit yakınları ve gaziler için yeni merkez
Diyanet öğrenci yurtlarına da girdi
Gizli tanık beyanı ile ilgili dikkat çeken açıklamalar
Yürekleri ısıtan görüntüler
UlaşımPark, Berlin’deki fuarda uluslararası vitrine çıkıyor
Öcalan'ı, Bahçeli mi evlendirecek?
İki ilçede eğitim ve tahliye tatbikatı
Hacı Hasan Mahallesi’nde kadın kadına buluşma!
Kaldırım taşları ve parke kaplamalar yenileniyor
Gölcüklü genç kaza kurbanı oldu
Kayyum esprisi yaptı, savcı ifadeye çağırdı!
Körfez’den çıkarıldı, deniz canlılarına yuva oldu
Aile hekimlerinin yeni yazılımla ilgili tereddütleri var
Erbakan’ın halay performansı!
