Gelecek’ten Kocaeli çıkarması
Siyaset, 07 Temmuz 2021 00:16Gelecek Partisi genel merkez kurucular kurulu ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet tüm Türkiye’de eş zamanlı olarak teşkilatları ve sivil toplum örgütlerini ziyaret etti.
Gelecek Partisi kurucular kurulu ve yönetim kurulu üyeleri; Zekayi Doğan ile Gençlik Politikaları Başkanı Mustafa Gözel’in başkanlık ettiği heyet gün boyu İzmit’teydi. Kocaeli teşkilatında il başkanı Ömer Faruk Başaran, İzmit ilçe Başkanı Ömer Uçar, Darıca İlçe Başkanı Zeynep Subaşı, Çayırova İlçe Başkanı Kağan Demirci, il yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları tarafından karşılanan heyet, partililerle tanışıp sohbet ettiler, istişarelerde bulundular. Heyet sırasıyla; Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kadir Durmuş, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut ve İzmit Kent Merkezi Ticari Dayanışma Derneği Başkanı Murat Öztürk’ü makamında ziyaret ettiler.
Gençlik Politikaları Başkanı Mustafa Gözel ziyaretler sırasında yaptığı açıklamalarda genel merkezce oluşturdukları 18 ayrı ekibin tüm ülke genelinde ziyaretlerde bulunduklarını belirterek, “Pandemi öncesi ve sonrasında hazırladığımız raporları toplumun her kesimiyle paylaştık. Malumunuz üzere ulusal medyada yer bulamıyoruz. Şikayet edecek değiliz. Sahaya indik, kendimizi bire bir görüşmelerle anlatmaya çalışacağız” dedi. Ziyaret ettikleri başkanlara sorunlar ve çözüm önerileri konusunda birer dosya sunan heyet daha sonra İzmit şehir merkezinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Gelecek Partisi kurmayları ziyaret ettikleri başkanlara genel başkan Prof. Ahmet Davutoğlu’nun ‘Sistematik Deprem ve Dünya Düzeni’ isimli kitabını hediye ederek, 11 Temmuz Pazar günü Gebze Cumaköy Atlı Spor Kulübü Tesislerinde düzenleyecekleri pikniğe davet ettiler.
.gif)
Siyaset, 07 Temmuz 2021 00:16
Yorumlar (0)
Bayram gezmesinin maliyeti arttı
Dilovası’nda AKP ve MHP’lilerden bayram ziyaretleri
Teröristlerin posterini açtılar
Fatih Altaylı muhalefete muhalefet etti!
Darıca’da bayram sonrası üstyapı için kollar sıvanacak
Vali Aktaş’tan Nevruz Bayramı mesajı
Vatandaşlarımızı suyu tasarruflu kullanmaya ve kaynaklarımızı korumaya davet ediyoruz
Büyükakın: Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az
İçi mühimmat dolu insansız deniz aracı karaya vurdu
Akın Gürlek'in tapuları 3 ilçede sorgulanmış!
O teğmende görevine dönüyor
Telefonunuzdaki bu belirtilere dikkat!
Gebzelileri bu etkinlikler bir araya getirdi
Gıda fiyatları yükseliyor
Bakan Yardımcısı Çelik ve Vali Aktaş, soluğu Garnizon Komutanlığı’nda aldı
Binlerce kişi borcunu ödeyemedi
MHP'lilerle DEM'liler kucaklaştı!
Atıklar İzmit Körfezi’ne ulaşmadan toplanıyor
Asgari ücrete ara zam sesleri
Bu gidiş gidiş değil! Bir fabrika daha kapandı
Motorine bir zam daha geliyor
AKP binası önünde bayram harçlığı kuyruğu
Artık seçim ufukta görünüyor
Gebze Ticaret Odası’nda bayramlaşma heyecanı
Başkan Söğüt: Sevgi ve hoşgörüyü çoğaltmalıyız
Erdoğan'dan vatandaşa simit, çocuklara harçlık
Muhalefetin oyu daha yüksek
Köy yollarında 125 milyonluk dev çalışma
Bekaert’te hukuksuz baskı ve mobbing artıyor
GTO Başkanı Aslantaş: Birlik ve beraberliğin daha da kuvvetlendirmesini temenni ediyorum
KOTO’daki bayramlaşma iş dünyasını bir araya getirdi
Büyükakın, Balkan ve Ortadoğu iftarlarını eleştiren haberlere sert çıktı
İttifaklar seçimin kaderini belirliyor
Körfezliler Kent Bayramlaşması’nda buluştu
Vali Aktaş ve eşi huzurevi sakinleri ile bayramlaştı
Altın toplamak için büyük bir fırsat!
Derince’de bayramlaşma törenine yoğun katılım
Başkan Çiftçi: Bu güzel zamanlar, hepimiz için büyük bir mutluluk
