Kandıra Belediyesi’nden ücretsiz psikolog hizmeti
Gündem, 07 Temmuz 2021 09:43Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan’ın talimatıyla hayata geçirilen ‘’ Ücretsiz Psikolojik Danışmanlık ‘’ hizmetlerinden yüzlerce Kandıra’lı faydalandı.
Kandıra Belediyesi Kandıralılara ücretsiz psikolojik danışmanlık hizmeti sunuyor. Kandıra Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü çatısı altında Kocaeli Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile entegrasyonlu olarak faaliyete geçirilen Psikolojik Danışmanlık hizmetinden yüzlerce kişi yararlandı. Özellikle pandemi döneminde aranılarak psikolojik destek verilen 65 yaş üstü kişi sayısı bin rakamlarını geçti. Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Turan, ‘’ Dertler paylaştıkça azalır. Vatandaşlarımızın ve özellikle çocuklarımızın her şeyden önce bedenen ve ruhsal olarak sağlıklı ve mutlu olmalarını önemsiyoruz. Pandemi döneminde ve sonrasında ‘’ Ücretsiz Psikolojik Danışmanlık ‘’hizmetimiz personelimiz ve ihtiyaç duyan tüm vatandaşlarımız için devam edecek’’ dedi.
3-7 YAŞ GRUBUNA ÖZEL HİZMET
Kandıra Belediyesi psikoloğu Ebru Gülsever Psikolojik Danışmanlık hizmetlerine bugüne kadar çocuk, kadın ve erkek olarak onlarca başvurunun gerçekleştiğini ifade ederken, danışmanlık hizmetlerine başvuran kişilerin sorunlarında, uygulanan çeşitli tedavi tekniklerinin ardından ciddi iyileşmeler görüldüğünü söyledi. Gülsever, 3-7 yaş çocuk grubuna yönelik kardeş kıskançlığı, depresyon, kaygı ve takıntıları, tuvaletini kaçırma problemi, korku durumları, agresif davranış sürekliliği, ölüm yada boşanma durumlarında yaşanan süreçler, üniversite öğrencilerine sınav öncesi psikolojik destek, özgüvensizlik ve sosyal beceri bozukluğu problemlerine yönelik danışmanlık hizmeti veriyoruz’’ dedi.
BİZİMLE PAYLAŞIN ÇAĞRISI
Ergenlik sorunları, sosyal medya bağımlılığı, akran zorbalığı, okula uyum süreci, aile içi çatışmalar, kıskançlık, yetersizlik, aşırı güven, saldırganlık, sınav stresi ile baş etme, okul fobisi, kötü alışkanlılar, disiplin, sınır koyma gibi konular ve çift ve aile sorunları gibi konularda hizmet verdiklerini ifade eden Gülsever, ‘’ Vatandaşlarımızdan dertlerini sıkıntılarını bizimle paylaşmalarını ve dertlerine ortak çözüm bulma yolunda ilk adımı atmalarını bekliyoruz’’ dedi.
Gündem, 07 Temmuz 2021 09:43
Yorumlar (0)
Bunun adı adaletsizlik
Dilovası’nda MHP’liler o projeyi yerinde inceledi
Kocaeli’de metro projesi halka anlatılıyor
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
Erdoğan istedi, bayram tatili 9 gün oldu!
Suriyeli sayısı azaldı mı?
Başkan şampiyon güreşçiyi makamında ağırladı
İZGİM’de sertifika sevinci
Zeytinoğlu: Sanayicimiz üzerindeki maliyet baskısının azaltılmasını temenni ediyoruz
Kocaeli'de Hıdırellez böyle kutlanacak
1944 ruhu Kocaeli’de yeniden canlandı!
10 sektörden 9’unda üretim yavaşladı
Derince’de özel bir buluşma
Kocaeli Ticaret Odası imalat sektörünü o konuda bilgilendirdi
İzmit’te Kadın Elim Kooperatifi, kadınları sanatla buluşturacak
Böyle yargılama olur mu?
Gıda fiyatları uçuşa mı geçecek?
4 aylık enflasyon farkı belli oldu
Büyükakın’dan Hıdırellez mesajı
Eski bina ve su tesisatlarına dikkat!
İsmail Sarıca 88 yaşında hayatını kaybetti
