Kandıra Belediyesi’nden ücretsiz psikolog hizmeti
Gündem, 07 Temmuz 2021 07:04Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan’ın talimatıyla hayata geçirilen ‘’ Ücretsiz Psikolojik Danışmanlık ‘’ hizmetlerinden yüzlerce Kandıra’lı faydalandı.
Kandıra Belediyesi Kandıralılara ücretsiz psikolojik danışmanlık hizmeti sunuyor. Kandıra Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü çatısı altında Kocaeli Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile entegrasyonlu olarak faaliyete geçirilen Psikolojik Danışmanlık hizmetinden yüzlerce kişi yararlandı. Özellikle pandemi döneminde aranılarak psikolojik destek verilen 65 yaş üstü kişi sayısı bin rakamlarını geçti. Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Turan, ‘’ Dertler paylaştıkça azalır. Vatandaşlarımızın ve özellikle çocuklarımızın her şeyden önce bedenen ve ruhsal olarak sağlıklı ve mutlu olmalarını önemsiyoruz. Pandemi döneminde ve sonrasında ‘’ Ücretsiz Psikolojik Danışmanlık ‘’hizmetimiz personelimiz ve ihtiyaç duyan tüm vatandaşlarımız için devam edecek’’ dedi.
3-7 YAŞ GRUBUNA ÖZEL HİZMET
Kandıra Belediyesi psikoloğu Ebru Gülsever Psikolojik Danışmanlık hizmetlerine bugüne kadar çocuk, kadın ve erkek olarak onlarca başvurunun gerçekleştiğini ifade ederken, danışmanlık hizmetlerine başvuran kişilerin sorunlarında, uygulanan çeşitli tedavi tekniklerinin ardından ciddi iyileşmeler görüldüğünü söyledi. Gülsever, 3-7 yaş çocuk grubuna yönelik kardeş kıskançlığı, depresyon, kaygı ve takıntıları, tuvaletini kaçırma problemi, korku durumları, agresif davranış sürekliliği, ölüm yada boşanma durumlarında yaşanan süreçler, üniversite öğrencilerine sınav öncesi psikolojik destek, özgüvensizlik ve sosyal beceri bozukluğu problemlerine yönelik danışmanlık hizmeti veriyoruz’’ dedi.
BİZİMLE PAYLAŞIN ÇAĞRISI
Ergenlik sorunları, sosyal medya bağımlılığı, akran zorbalığı, okula uyum süreci, aile içi çatışmalar, kıskançlık, yetersizlik, aşırı güven, saldırganlık, sınav stresi ile baş etme, okul fobisi, kötü alışkanlılar, disiplin, sınır koyma gibi konular ve çift ve aile sorunları gibi konularda hizmet verdiklerini ifade eden Gülsever, ‘’ Vatandaşlarımızdan dertlerini sıkıntılarını bizimle paylaşmalarını ve dertlerine ortak çözüm bulma yolunda ilk adımı atmalarını bekliyoruz’’ dedi.
Gündem, 07 Temmuz 2021 07:04
Yorumlar (0)
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
GTO, İstanbul’daki fuarda Gebze iş dünyasını temsil etti
İzmit’te AKP’lileri buluşturan piknik
Başkan Söğüt, haftaya o okulu ziyaret ederek başladı
Değirmendere’nin en güzel sesi seçildi!
Profesör Cengiz İpek hayatını kaybetti
Derince’de Gaziler Günü iki ayrı törenle kutlandı
Ya tamamlayın, ya da yıkıp çocuk parkı yapın!
Bizim Köy’de doğa yürüyüşüne devam
Üçlü ittifak tamam mı?
Körfez Tütünçiftlik sahilinden 1 ton atık çıktı
Kocaeli tarımında çifte hasat
Dolar ve Euro güne nasıl başladı?
İmamoğlu'ndan korktukları kadar Allah'tan korkmuyorlar!
Bütçe açığı köprü satışıyla da kapanmaz
Vali Aktaş o köydeki mevlit programına katıldı
Emekli bankacı Selma Duman Yavuz 51 yaşında vefat etti
Kocaeli Aydınlar Ocağı, Musa Ordu’yu andı
İzmit’te şehit yakınları ve gaziler için yeni merkez
Diyanet öğrenci yurtlarına da girdi
Gizli tanık beyanı ile ilgili dikkat çeken açıklamalar
Yürekleri ısıtan görüntüler
UlaşımPark, Berlin’deki fuarda uluslararası vitrine çıkıyor
Öcalan'ı, Bahçeli mi evlendirecek?
İki ilçede eğitim ve tahliye tatbikatı
Hacı Hasan Mahallesi’nde kadın kadına buluşma!
Kaldırım taşları ve parke kaplamalar yenileniyor
Gölcüklü genç kaza kurbanı oldu
Kayyum esprisi yaptı, savcı ifadeye çağırdı!
Körfez’den çıkarıldı, deniz canlılarına yuva oldu
Aile hekimlerinin yeni yazılımla ilgili tereddütleri var
Erbakan’ın halay performansı!
