Başkan Seymen gündemi değerlendirdi
Gündem, 29 Haziran 2021 09:20AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen gündemi değerlendirdi.
Başkan Seymen şöyle konuştu: “Marmaris'te çıkan orman yangınına kahramanca ve canı pahasına müdahale ederken şehit düşen Orman Genel Müdürlüğü personeli Görkem Hasdemir'e Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum. Rabbim mekanını cennet etsin inşallah.
İzmit’imizin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yıldönümü olması vesilesiyle anlamlı bir gün. Destansı bir özgürlük mücadelesiyle İzmit’imizin düşmandan kurtuluşuna öncülük eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle, gazilerimizi ise şükranla anıyorum. Şanlı mücadelenin 100.yılı kutlu olsun.ç
Geçtiğimiz hafta Türkiye Cumhuriyet’i Devleti tarihinin en önemli temel atma törenlerinden birine şahitlik ettik. 27 Nisan 2011 tarihinde Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ‘’çılgın proje’’ olarak nitelendirdiği Kanal İstanbul’un ilk köprüsünün temelini attı.
Kanal İstanbul için 11 ayrı üniversiteden 51 bilim insanı ile toplamda 204 uzman görev yaptı. Öte yandan modelleme çalışmalarında 35 ayrı ülkeden 3.500 kişi çalışmalar gerçekleştirdi. 304 ayrı yerde 17.000 metrenin üzerinde sondaj 248 jeofizik etüt gerçekleştirildi.
Tamamen bilimsel verilere dayanarak 5 ayrı alternatif arasından en makul ve verimli olan hat belirlendi. Kanal İstanbul’un üzerine toplamda 6 köprü inşa edilecek. Sayın Cumhurbaşkanımızın temelini attığı Sazlıdere Köprüsü 440 metre ara açıklığında ve 1618 metre uzunluğunda. Köprünün 196 metre uzunluğundaki kuleleri ise ‘’diamond’’ geometrisine göre tasarlandı.
İktidara geldiğimiz günden bu yana dev eserlerle ülkemizin çehresini değiştirdik. Kanal İstanbul eserlerimizin en üst noktalarından birini temsil ediyor. Sadece bugün değil kıyamete kadar ülkemize fayda getirecek bir eser. Milletimize hayırlı olsun dedi.
Seymen “Kanal İstanbul’un yanı sıra Sayın Cumhurbaşkanımız Hatay’da da bir dizi açılış gerçekleştirdi. İktidarımızda Edirne’den Kars’a, Sinop’tan Hatay’a, Yozgat’tan Batman’a, yatırım götürmediğimiz yer kalmadı. Halkımızın duası ve teveccühü hamdolsun bu günleri görmemize sebep oluyor dedi..
Başkan Seymen “Temmuz ayından itibaren de pandemi dönemini geride bırakıyoruz. Kısıtlamaların neredeyse tamamının kaldırıldığı ile ilgili İç İşleri Genelgesi yayınlandı. Aşılamada Dünya’nın lider ülkelerinden biriyiz. Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’nın geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla birlikte 18 yaş üstü bütün vatandaşlarımız aşılanabiliyor.
Bu süreci sulandıran, yanlış algılar oluşturarak sağlık çalışanı ordumuzun moralini bozan gazetecilerinden milletvekillerine, sivil toplum kuruluşlarından ajanslarına, hepsi aşılanabiliyor. Genel hizmetlerimizin yanı sıra bizler de kendi bölgemizde Ak Parti Gölcük İlçe Teşkilatı olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
Başkan Seymen “İlk günkü aşk ve heyecan ile tüm organlarımız sahada. Bizim en önem verdiğimiz yapımız mahalle teşkilatlarımız. Geçtiğimiz hafta içerisinde Çiftlik, Piyalepaşa ve Değirmendere Yüzbaşılar mahalle teşkilatlarımızı haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına katıldık. Gördüm ki her bir mahalle yöneticimiz aktif bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.
Mahallelerde her bir komşumuzun kapısı çalınıyor. Bu görüntüye çok memnun oldum. Mahalle Başkanlarıma ve yöneticilerine azimli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Kocaeli Milletvekillerimizde ilçe teşkilatımıza ziyaretlerini sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta Milletvekilimiz Sayın Fikri Işık ile birlikte Gölcük sokaklarını arşınladık.
Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yorulmadan koşmaya devam edeceğiz. Bu kadirşinas millete layık olabilmek için elimizden gelenin fazlasını göstereceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimizi saygıyla selamlıyor, hayırlı ve bereketli haftalar diliyorum.
Gündem, 29 Haziran 2021 09:20
Yorumlar (0)
Deniz kardeşim diyen imama soruşturma!
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
GTO, İstanbul’daki fuarda Gebze iş dünyasını temsil etti
İzmit’te AKP’lileri buluşturan piknik
Başkan Söğüt, haftaya o okulu ziyaret ederek başladı
Değirmendere’nin en güzel sesi seçildi!
Profesör Cengiz İpek hayatını kaybetti
Derince’de Gaziler Günü iki ayrı törenle kutlandı
Ya tamamlayın, ya da yıkıp çocuk parkı yapın!
Bizim Köy’de doğa yürüyüşüne devam
Üçlü ittifak tamam mı?
Körfez Tütünçiftlik sahilinden 1 ton atık çıktı
Kocaeli tarımında çifte hasat
Dolar ve Euro güne nasıl başladı?
İmamoğlu'ndan korktukları kadar Allah'tan korkmuyorlar!
Bütçe açığı köprü satışıyla da kapanmaz
Vali Aktaş o köydeki mevlit programına katıldı
Emekli bankacı Selma Duman Yavuz 51 yaşında vefat etti
Kocaeli Aydınlar Ocağı, Musa Ordu’yu andı
İzmit’te şehit yakınları ve gaziler için yeni merkez
Diyanet öğrenci yurtlarına da girdi
Gizli tanık beyanı ile ilgili dikkat çeken açıklamalar
Yürekleri ısıtan görüntüler
UlaşımPark, Berlin’deki fuarda uluslararası vitrine çıkıyor
Öcalan'ı, Bahçeli mi evlendirecek?
İki ilçede eğitim ve tahliye tatbikatı
Hacı Hasan Mahallesi’nde kadın kadına buluşma!
Kaldırım taşları ve parke kaplamalar yenileniyor
Gölcüklü genç kaza kurbanı oldu
Kayyum esprisi yaptı, savcı ifadeye çağırdı!
Körfez’den çıkarıldı, deniz canlılarına yuva oldu
Aile hekimlerinin yeni yazılımla ilgili tereddütleri var
