Başkan Seymen gündemi değerlendirdi
Gündem, 29 Haziran 2021 23:34AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen gündemi değerlendirdi.
Başkan Seymen şöyle konuştu: “Marmaris'te çıkan orman yangınına kahramanca ve canı pahasına müdahale ederken şehit düşen Orman Genel Müdürlüğü personeli Görkem Hasdemir'e Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum. Rabbim mekanını cennet etsin inşallah.
İzmit’imizin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yıldönümü olması vesilesiyle anlamlı bir gün. Destansı bir özgürlük mücadelesiyle İzmit’imizin düşmandan kurtuluşuna öncülük eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle, gazilerimizi ise şükranla anıyorum. Şanlı mücadelenin 100.yılı kutlu olsun.ç
Geçtiğimiz hafta Türkiye Cumhuriyet’i Devleti tarihinin en önemli temel atma törenlerinden birine şahitlik ettik. 27 Nisan 2011 tarihinde Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ‘’çılgın proje’’ olarak nitelendirdiği Kanal İstanbul’un ilk köprüsünün temelini attı.
Kanal İstanbul için 11 ayrı üniversiteden 51 bilim insanı ile toplamda 204 uzman görev yaptı. Öte yandan modelleme çalışmalarında 35 ayrı ülkeden 3.500 kişi çalışmalar gerçekleştirdi. 304 ayrı yerde 17.000 metrenin üzerinde sondaj 248 jeofizik etüt gerçekleştirildi.
Tamamen bilimsel verilere dayanarak 5 ayrı alternatif arasından en makul ve verimli olan hat belirlendi. Kanal İstanbul’un üzerine toplamda 6 köprü inşa edilecek. Sayın Cumhurbaşkanımızın temelini attığı Sazlıdere Köprüsü 440 metre ara açıklığında ve 1618 metre uzunluğunda. Köprünün 196 metre uzunluğundaki kuleleri ise ‘’diamond’’ geometrisine göre tasarlandı.
İktidara geldiğimiz günden bu yana dev eserlerle ülkemizin çehresini değiştirdik. Kanal İstanbul eserlerimizin en üst noktalarından birini temsil ediyor. Sadece bugün değil kıyamete kadar ülkemize fayda getirecek bir eser. Milletimize hayırlı olsun dedi.
Seymen “Kanal İstanbul’un yanı sıra Sayın Cumhurbaşkanımız Hatay’da da bir dizi açılış gerçekleştirdi. İktidarımızda Edirne’den Kars’a, Sinop’tan Hatay’a, Yozgat’tan Batman’a, yatırım götürmediğimiz yer kalmadı. Halkımızın duası ve teveccühü hamdolsun bu günleri görmemize sebep oluyor dedi..
Başkan Seymen “Temmuz ayından itibaren de pandemi dönemini geride bırakıyoruz. Kısıtlamaların neredeyse tamamının kaldırıldığı ile ilgili İç İşleri Genelgesi yayınlandı. Aşılamada Dünya’nın lider ülkelerinden biriyiz. Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’nın geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla birlikte 18 yaş üstü bütün vatandaşlarımız aşılanabiliyor.
Bu süreci sulandıran, yanlış algılar oluşturarak sağlık çalışanı ordumuzun moralini bozan gazetecilerinden milletvekillerine, sivil toplum kuruluşlarından ajanslarına, hepsi aşılanabiliyor. Genel hizmetlerimizin yanı sıra bizler de kendi bölgemizde Ak Parti Gölcük İlçe Teşkilatı olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
Başkan Seymen “İlk günkü aşk ve heyecan ile tüm organlarımız sahada. Bizim en önem verdiğimiz yapımız mahalle teşkilatlarımız. Geçtiğimiz hafta içerisinde Çiftlik, Piyalepaşa ve Değirmendere Yüzbaşılar mahalle teşkilatlarımızı haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına katıldık. Gördüm ki her bir mahalle yöneticimiz aktif bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.
Mahallelerde her bir komşumuzun kapısı çalınıyor. Bu görüntüye çok memnun oldum. Mahalle Başkanlarıma ve yöneticilerine azimli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Kocaeli Milletvekillerimizde ilçe teşkilatımıza ziyaretlerini sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta Milletvekilimiz Sayın Fikri Işık ile birlikte Gölcük sokaklarını arşınladık.
Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yorulmadan koşmaya devam edeceğiz. Bu kadirşinas millete layık olabilmek için elimizden gelenin fazlasını göstereceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimizi saygıyla selamlıyor, hayırlı ve bereketli haftalar diliyorum.
Gündem, 29 Haziran 2021 23:34
Yorumlar (0)
Bunun adı adaletsizlik
Dilovası’nda MHP’liler o projeyi yerinde inceledi
Kocaeli’de metro projesi halka anlatılıyor
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
Erdoğan istedi, bayram tatili 9 gün oldu!
Suriyeli sayısı azaldı mı?
Başkan şampiyon güreşçiyi makamında ağırladı
İZGİM’de sertifika sevinci
Zeytinoğlu: Sanayicimiz üzerindeki maliyet baskısının azaltılmasını temenni ediyoruz
Kocaeli'de Hıdırellez böyle kutlanacak
1944 ruhu Kocaeli’de yeniden canlandı!
10 sektörden 9’unda üretim yavaşladı
Derince’de özel bir buluşma
Kocaeli Ticaret Odası imalat sektörünü o konuda bilgilendirdi
İzmit’te Kadın Elim Kooperatifi, kadınları sanatla buluşturacak
Böyle yargılama olur mu?
Gıda fiyatları uçuşa mı geçecek?
4 aylık enflasyon farkı belli oldu
Büyükakın’dan Hıdırellez mesajı
Eski bina ve su tesisatlarına dikkat!
İsmail Sarıca 88 yaşında hayatını kaybetti
