Başkan Bıyık, güne esnaf ziyaretiyle başlıyor
Gündem, 27 Temmuz 2020 02:04Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, göreve geldiği günden beri güne esnaf ziyaretleriyle başlıyor. Her gün farklı bir mahallede esnaf ziyareti yapan ve çay sohbeti gerçekleştiren Başkan Muzaffer Bıyık, esnafların talep ve önerilerini dinliyor.
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdürüyor. Göreve geldiği günden beri her gün farklı bir mahallede esnaf ziyareti gerçekleştiren Başkan Muzaffer Bıyık, güne esnaf ziyaretiyle başlıyor. Her gün bir esnafa konuk olan Başkan Muzaffer Bıyık, çalışmalar hakkında bilgiler verirken esnafların talep ve önerilerini de dinleyerek notlar alıyor.
.gif)
HERKES KENTE HİZMET ETMELİ
Esnafı önemsediğini ve kenti esnafla birlikte kalkındırmak istediklerini ifade eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Yaptığımız esnaf ziyaretler bizim için çok önemli. Esnafımızı önemsiyoruz. Hizmet yapmam için halkımız bana oy verdi. Ama sadece benim hizmet etmem yetmez. İlçede yaşayan herkesin bu ilçeye hizmet etmesi gerekiyor. Darıca’nın kalkınması ilçeye verilen önemden geçer. Halkımızla yan yana gelip fikir alışverişinde bulunuyoruz ve bu görüşmelerle vatandaşın ve esnafın ihtiyaçlarını tespit ediyoruz. Yapacağımız hizmetleri buna göre şekillendiriyoruz. Şehrimizi esnaflarımızla birlikte kalkındıracağız” diye konuştu.
BAŞKAN BIYIK’A TEŞEKKÜR ETTİLER
Belediyenin yaptığı hizmet ve çalışmalardan memnun olduklarını ve Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın sık sık esnafları ziyaret edip, sorunlarını dinlemesinden dolayı çok mutlu olduklarını söyleyen esnaflar, başkana olan sevgilerini dile getirdiler. Başkan Muzaffer Bıyık’ın kendilerini ziyaret etmesini ve sofralarına konuk olmasını sevinçle karşıladıklarını belirten esnaflar, “Belediye Başkanımızı dükkânlarımızda görmek bizleri mutlu ediyor. Onunla konuşmak talep ve sorunları kendisine iletme fırsatı buluyoruz. Bizlerin yanında olan Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştular. Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da her zaman esnafla iç içe olmaya devam edeceğini belirterek misafirperverlikleri için esnafa teşekkür etti.
Gündem, 27 Temmuz 2020 02:04
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Emeklilerin maaş zammı tablosu ortaya çıktı
Büyükakın, Gebze Eskihisar Kavşağı'nda o projeyi yerinde inceledi
Ercan’dan Dokuzlar’a: Yüzsüzlük gizlenen raporlardadır
GEBKİM OSB standına perakende ve sanayi temsilcilerinden yoğun ilgi
Kardelen Hareketi’nde vefa İstanbul’da bir semt değil!
Fatih Erbakan'dan sert sözler!
AKP’li Dokuzlar, Hürriyet’i hedef aldı
Fevziye Cami Park alanı yenileniyor
MHP Dilovası’nda hanelere misafir oluyor
Çayırova’nın genç basketbolcuları Play-Off oynamaya hak kazandı
Huzurevinde müzik dinletisi
Bu yağmanın, ihanetin hesabını verin!
Yeni Cuma Parkı botanik bahçesine dönüşecek!
Vatandaşa at ve eşek eti yedirdiler!
Eski okul binası modern bir sosyal tesise dönüştürülecek
Körfez’in gelecek vizyonu ele alındı
İmamoğlu'nu suçlayan gizli tanık davadan çekildi
Anahtar Partililer Karamürsel’de kapısını çalmadıkları ev bırakmadılar!
Bülent Sarı: Haddehane ve çöp tesisleri kabul edilemez
İşverenlerden Erdoğan'a asgari ücret cevabı
Başkan Hürriyet cami cemaatiyle buluştu
Emekliye barınmayı dahi sağlayamayan bir ülke olmamalıydık
Akaryakıtta tabelalar gece yarısı değişti!
İzmit’te yeni yıl coşkusu başladı!
Büyükşehir ekipleri karlı günlere böyle hazırlanıyor!
İsmail Süer vefat etti
AKP’liler de güvenmiyor!
Başkan Ölmez, Kandıra’da çöp tesisi ile ilgili oylamada güldü mü?
Bu kütüphanelerde gençlerimiz geleceğe hazırlanıyor
İzmitlilere Halk Et soruldu
KOSGEB destekleri Gebze’de masaya yatırıldı
Vatandaşa bir dokun bin ah işit!
İzmit’te 50 yaş üstü vatandaşlara güç veren seminer!
Vali Aktaş, İzmit Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu’nu da ziyaret etti
Kocaeli'de insanı öldüren, doğayı katleden bir sanayi istemiyoruz
Sudan bahane ile Anahtar Parti'den istifa ettiler!
Körfez’de kariyer ve istihdam adına önemli organizasyon
Gram altında yeni rekor
Kartepe’de karlı tepeye çıkan yola el atıldı
