Hürriyet’ten Meclis Üyelerine teşekkür
Siyaset, 23 Şubat 2019 13:43İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Belediye Meclis üyeleriyle bir araya gelerek, çalışmalarından ötürü kendilerine teşekkür plaketi sundu.
Yuvam Hoşgör Pastanesi’nde düzenlenen programa CHP Kocaeli Milletvekili ve Millet İttifakı İzmit belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet’in yanı sıra, CHP İl Başkanı Cengizz Sarıbay, İl Başkan yardımcısı Hüseyin Acurman, CHP İzmit ilçe Başkanı Hakan Çakar, İzmit ilçe Kadın Kolları Başkanı Birgül Gök, ilçe yöneticileri ve İzmit Belediyesi Meclis CHP’li meclis üyeleri, katıldı.
.gif)
.gif)
AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDİYORUM
Programda İzmit Belediyesi Meclis üyelerinin geride bırakılan dönemde verdiği emeklere tek tek teşekkür eden Belediye Başkan adayı Hürriyet, “15 arkadaşımız başarıyla bu kenti temsil ettiler mecliste bir emek ortaya koydular. Bugün öncelikle bu emekleriniz için sizlere teşekkür ediyoruz. Kimseyi birbiriyle kıyaslamadık. Toplumun değişim beklentisi vardı. Özveri ve emekle çalışmak çok önemli. Kente kattığınız her değere ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.
ŞABAN SARIGÜLLE UNUTULMADI
Toplantıda konuşan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ise, “Bu dönem görevleri sona erecek arkadaşlarımız bizim bir değerimiz. Bundan sonra da aynı çabayı göstereceğinizi biliyorum” açıklamasında bulundu. Konuşmaların ardından İzmit Belediyesi Meclis üyelerine teşekkür plaketleri sunulurken, CHP İzmit ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi merhum Şaban Sarıgülle de unutulmadı. CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, merhum Şaban Sarıgülle’nin kızı Elif Sarıgülle Tan’a teşekkür plaketini sundu.
Siyaset, 23 Şubat 2019 13:43
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Akademi Lise öğrencilerinden örnek davranış
Özgür Özel Kocaelililere iktidarı şikayet edecek!
İftar yemeği ile dolandırıcılık
Lokomotif Çocuk Köyü’nde Ramazan coşkusu
Saraylı’daki tarihi yapının restorasyonunda sona geliniyor
KOTO’dan kadın girişimcilere destek
Faturalarda sil baştan değişiklik
Akaryakıta dev zam yolda
Halk ekmek ağına 2 yeni büfe daha eklendi
Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş vekil mi olacak?
Okullar Arası Basketbol Şampiyonası’nda ödüller takdim edildi
Kurulan şirket sayısı azalıyor
İSU’dan Derince’ye 359 milyon TL’lik altyapı yatırımı
O gazeteci de tutuklandı
Rapor PKK'nın silah bırakmadığının itirafıdır
Şener Söğüt de şehit ailelerini ve gazileri ağırladı
Sepaş Enerji’den abonelere hatırlatma: Bilgilerinizi güncelleyin
Kocaeli’de kültürel mirasın korunmasında akademik iş birliği
Depremin habercisi bulundu!
Gölcük Spor Kompleksi için kollar sıvandı
Uyuşturucu kullanımı Türkiye'de artıyor
Başkan Sezer şehit ve gazi ailelerini iftarda ağırladı
Kocaeli firmalarının beklentileri!
Derince Lisesi’ne kampüs yakışır
Erdoğan'ı övdü, koltuğu kaptı!
İzmit’te mobil aşeviyle her gün bin kişilik iftar
Futbolda bahis soruşturması Kocaeli'ye de sıçradı!
Başkan Söğüt, MHP İl Başkanı Akın’ı kutladı
O dev firma da iflas etti
İzmit Kent Meydanı’ndaki Ramazan Çadırı’nda ilk oruçlar açıldı
Vali Aktaş şehit ve gazi yakınları ile iftarda bir araya geldi
Neresi mutlu Kocaeli’nin be, zehirlediniz
Erzurumlular Vakfı’ndan KASKF Başkanı Aydın’a hayırlı olsun ziyareti
20 sene oy verdim, hakkımı helal etmiyorum
Dinin itibarına en ağır darbeyi vurdunuz
Gebze Ticaret Odası önemli bir buluşmaya daha ev sahipliği yaptı
Kocaeli’de cenazeler 7/24 ücretsiz naklediliyor
Hurmaların yüzde 75'inin İsrail menşeili olduğu ortaya çıktı
Gülümse Kafe’lerde uygun fiyatlı iftar menüleri
