Recep Dursun’dan gövde gösterisi
Siyaset, 04 Şubat 2019 03:45Millet İttifakı Başkan Adayı Avukat Recep Dursun’a Artvinli hemşerilerinden büyük destek geldi.
Gebze’de yaşayan Artvinli vatandaşlardan Millet İttifakı Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun’a tam destek geldi. Başkan Adayı Dursun’un seçim ofisine gelen Artvinliler, yaklaşan seçimler öncesinde Dursun’a moral ve enerji verdiler.
.gif)
.gif)
OFİSİNE KONUK OLDULAR
31 Mart seçimleri öncesinde Gebze’de yaşayan Artvinli vatandaşlardan Millet İttifakı Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun’a büyük destek geldi. Başkan Adayı Dursun’un seçim ofisini ziyaret eden Artvinliler, yerel seçimler öncesinde Dursun’a moral verdiler. Seçim ofisine konuk olan Artvinliler, “Yerel seçimler öncesinde Başkan Adayımız Recep Dursun’a konuk olup kendisine olan inancımızı göstermek istedik” şeklinde konuştular.
YENİ BİR SAYFA AÇALIM
Kendisini ziyarete gelen Artvinli hemşehrilerine teşekkür eden Başkan Adayı Recep Dursun, “Hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Beni çok mutlu ettiniz. Gebze’yi hep beraber değiştireceğiz. Eğitim konusunda, ulaşımda, sanatta, sporda bambaşka bir kent kuracağız. Gençlere iş imkanları oluşturacağız. İnsanca hep beraber yaşadığımız bir Gebze olacak. Alışkanlıklarımızı değiştireceğiz. Yeni bir sayfa açarak bu kenti yaşanabilir bir yer yapacağız.” dedi.
BERABER HORON OYNADILAR
Seçim ofisinde gerçekleştirilen ziyaretin ardından tulum ve akordeon şov vardı. Oldukça güzel manzaraların yaşandığı özel ve renkli anlar görülmeye değerdi. Başkan Adayı Recep Dursun’un Artvinli hemşehrileriyle beraber horon oynaması ise ortaya güzel görüntüler çıkarmış oldu. Horonun ardından toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirilirken Artvinlilerin “En büyük başkan bizim başkan” tezahüratları Başkan Adayı Recep Dursun’u bir hayli duygulandırdı.
Siyaset, 04 Şubat 2019 03:45
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Emekli ve memurun maaş zammı hesaplandı
Günlerdir kayıp olan genç ölü bulundu
AKP’ye geçmek yargıdan kaçış kapısı, siyasi dokunulmazlık ve suçtan arınma merkezi olamaz
İzmit’te 800 kilo nohut sıcak yemek olarak vatandaşın sofrasına ulaştırılacak
Başkan Sezer’e TEKNOFEST Mavi Vatan anı plaketi
SEDAŞ’ın çalışmasında bozulan yollar yenilendi
KOTO üyeleri için bir indirim protokolü daha imzaladı
Bir ömür iktidarda kalmak için parlamenter sisteme dönelim!
Mobil bankacılıkta yeni dönem! Limitler yükseltildi
Büyükakın rekor kıran Teknofest ile ilgili konuştu: Büyük gurur yaşadık
Körfezli genç karateci Elif gururlandırdı
Zehirli diyerek ürünleri kapıdan geri çeviriyorlar
Gebzeli iş insanları Suriye’nin yeniden inşasına katkı sunacak
Derincelileri konserli 30 Ağustos coşkusu bekliyor
TCDD'nin borcu katlanarak artıyor
CHP'deki figüran iddiasında yalan söyledim itirafı
Elektrikli araçlara olan talep her geçen gün artıyor
Erdoğan'ın danışmanı Uçum tehdit etti!
Rektör Cantürk’ün annesi vefat etti
Akşener o vekil için Erdoğan'ı mı aradı?
Gece bu saatlere dikkat!
Asgari ücret her ilde farklı mı olacak?
Gebze’de orman yangını alarmı! Kontrol altına alındı
Son anketten dikkat çeken sonuçlar çıktı
AKP'liler bu sefer üyeleri Yeniden Refah'a kaptırdı!
TEKNOFEST Mavi Vatan’a Gölcük Belediyesi’nden kesintisiz destek
İzmit’in tanınan ismi Adil Kaya vefat etti
Genel af mı geliyor?
İğneci İsmail hayatını kaybetti
Kışın zamlar cep yakacak!
Muhalefetin ortak liste çıkarması zorlaştırılacak!
Dilovası’na dev yatırım
Başkan Büyükakın Mevlid Kandili’ni kutladı
Benzine dev zam
Dilovası faciası davasında yeni karar
Ahmet Davutoğlu siyasete noktayı koydu!
Özgür Özel, Tayyip Erdoğan'a bakın nasıl seslendi!
Çayırköy Göleti’nde çalışmalar sürüyor
Dilovası’nda iş insanı Yıldırım Karslıların da kapısını çaldı
