Muhtarlarımızın sözü bizim için emirdir
Siyaset, 20 Ocak 2019 02:55İzmitli muhtarlarla KYÖD’te düzenlenen kahvaltıda bir araya gelen CHP İzmit Belediye Başkanı Hürriyet, “Muhtarlarımızın sözü bizim için emirdir” dedi.
CHP Kocaeli Milletvekili ve İzmit Belediye Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP Milletvekili ve Parti Meclisi üyesi Haydar Akar, CHP İl Başkan vekili Selim Yıldız, İzmit ilçe Başkanı Hakan Çakar, İzmit Belediyesi Meclis üyesi Birol Sağlam, ilçe yöneticileri Osman İlhan Cebeci, Arda Başaran, Mehmet Baştürk İzmitli muhtarlarla KYÖD’de düzenlenen kahvaltıda buluştu.
PERSONEL EKSİKLİĞİ YAŞAMAYACAKSINIZ
Toplantıda konuşan CHP İzmit Belediye Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet, “Vatandaş bizden ne bekliyorsa sizlerin talepleriyle yapacağız. Muhtarlar demokrasinin temel yapı taşıdır. Vatandaşın ilk sorunu olduğunda ilk kapısını çaldığı muhtarlarımızdır. Sizlerle iletişimin güçlü olması bu kente marka değer katacaktır. Kenti birlikte yönetme iradesi getirir. Muhtarlarımız, vatandaşa hizmet götürme esnasında ilk iletişim kuracağım isim olacak. Birlikte güzel işler yapmayı düşünüyorum. Muhtarlarımızın da ciddi sıkıntıları var. Hizmeti götürürken siyasi görüşünüze göre bakmayacağız. Konteynırda hizmet veren muhtar olamayacak. Personel eksikliği sorunu yaşamayacaksınız. Belediye size personel desteği verecek. Ben bunu belediye meclis eliyle kent konseyleri ve muhtarlarımızla yapacağım. Ben bilirim edalarıyla, nasıl olsa yetki bende diyerek hareket etmeyeceğiz” dedi.
MUHTARLARIMIZA KAPANAN KAPI OLMAYACAK
Konuşmasına devam eden İzmit Belediyesi Başkan adayı Hürriyet, “Önemli olan birbirimizi dinlemek ve böylece birbirimizin sesine güç katmak. Biz mahallerimize hizmet götürürken sizlerle birlikte karar alacağız. Bundan sonra daha fazla bir araya gelip, birlikte karar alacağız. Sosyal projelerinize destek vereceğiz. Sizlerin yapmak istediği vatandaşın yarasına çare olan her projeye onay vereceğim. Bir anne nasıl çocuklarını ayırmıyorsa bende sizleri ayırmayacağım. Biz varsak çözüm vardır diyoruz. Proje değil çözüm önerileriyle sizlere geleceğiz. Muhtarlarımızın sözü bizim için emirdir. Hizmetin partisi olmaz. Nasıl ki sizler mahallenizde olan farklı partililere eşit yaklaşıyorsanız biz de ayni şekilde sizlere yaklaşacağız. Benim başkanlığımda çok rahat edecek ve yüzünüze kapanan kapılar olmayacak. Vekilliğimde verdiğim her sözü tuttum, başkanlığımda da tutacağım. Sizin hizmetinizi kolaylaştırmak bizim sorumluluğumuzda” açıklamasında bulundu.
İZMİT’İ MARKA KENT YAPMAK İSTİYORUZ
Toplantıda konuşan CHP Kocaeli Milletvekili ve PM üyesi Haydar Akar ise yaptığı konuşmasında İzmit’i marka kent haline getirmek için çalıştıklarını dile getirerek, “Geride bıraktığımız dönemde İzmit’e ait bir yatırım görebildik mi? Biz bu kenti marka yapmak istiyoruz. Bizim dönemimizde kısıtlı imkanlara rağmen çok sayıda eseri bu kente kazandırdık. Buz pateni yaptığımızda ne olacak dediler ama biz orada milli sporcular yetiştirdik. Kültür merkezleri yaptık. Bu kentin heyecanını yaşayabilmek lazım. O heyecanı da Fatma Hanım’da görüyoruz. Meclisin en çalışkan vekilini belediye başkanı adayı yaptık. Halkın isteklerine göre aday belirledik. Benim hiç tanımadığım adam bile gelip bana Fatma Hanımı aday görmek istiyoruz diyorsa en doğru kararı verdiğimiz düşünüyoruz. İzmit’i tekrar barış içerisinde yaşayan bir kent haline getirmeye söz veriyoruz” diyerek konuşmasını sonlandırdı.
Siyaset, 20 Ocak 2019 02:55
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Emekli ve memurun maaş zammı hesaplandı
Günlerdir kayıp olan genç ölü bulundu
AKP’ye geçmek yargıdan kaçış kapısı, siyasi dokunulmazlık ve suçtan arınma merkezi olamaz
İzmit’te 800 kilo nohut sıcak yemek olarak vatandaşın sofrasına ulaştırılacak
Başkan Sezer’e TEKNOFEST Mavi Vatan anı plaketi
SEDAŞ’ın çalışmasında bozulan yollar yenilendi
KOTO üyeleri için bir indirim protokolü daha imzaladı
Bir ömür iktidarda kalmak için parlamenter sisteme dönelim!
Mobil bankacılıkta yeni dönem! Limitler yükseltildi
Büyükakın rekor kıran Teknofest ile ilgili konuştu: Büyük gurur yaşadık
Körfezli genç karateci Elif gururlandırdı
Zehirli diyerek ürünleri kapıdan geri çeviriyorlar
Gebzeli iş insanları Suriye’nin yeniden inşasına katkı sunacak
Derincelileri konserli 30 Ağustos coşkusu bekliyor
TCDD'nin borcu katlanarak artıyor
CHP'deki figüran iddiasında yalan söyledim itirafı
Elektrikli araçlara olan talep her geçen gün artıyor
Erdoğan'ın danışmanı Uçum tehdit etti!
Rektör Cantürk’ün annesi vefat etti
Akşener o vekil için Erdoğan'ı mı aradı?
Gece bu saatlere dikkat!
Asgari ücret her ilde farklı mı olacak?
Gebze’de orman yangını alarmı! Kontrol altına alındı
Son anketten dikkat çeken sonuçlar çıktı
AKP'liler bu sefer üyeleri Yeniden Refah'a kaptırdı!
TEKNOFEST Mavi Vatan’a Gölcük Belediyesi’nden kesintisiz destek
İzmit’in tanınan ismi Adil Kaya vefat etti
Genel af mı geliyor?
İğneci İsmail hayatını kaybetti
Kışın zamlar cep yakacak!
Muhalefetin ortak liste çıkarması zorlaştırılacak!
Dilovası’na dev yatırım
Başkan Büyükakın Mevlid Kandili’ni kutladı
Benzine dev zam
Dilovası faciası davasında yeni karar
Ahmet Davutoğlu siyasete noktayı koydu!
Özgür Özel, Tayyip Erdoğan'a bakın nasıl seslendi!
Çayırköy Göleti’nde çalışmalar sürüyor
Dilovası’nda iş insanı Yıldırım Karslıların da kapısını çaldı
