Baraj yolu uçak pisti gibi oldu!
Gündem, 26 Temmuz 2026 17:38Büyükşehir Belediyesi, Başiskele İlçesi Yuvacık Yakacık Mahallesi’nde altyapı çalışmalarının ardından zarar gören yolları yeniledi. Üstyapısı elden geçirilen yol, sürücüler için daha güvenli ve konforlu hale geldi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentin dört bir yanında yol yenileme çalışmalarına yoğun tempoda devam ediyor. Büyükşehir’in çalışmaları ile yollar güvenli, konforlu ve uzun ömürlü oluyor. Bu kapsamda son olarak, Yol ve Bakım Dairesi ekipleri, Başiskele İlçesi Yuvacık Yakacık Mahallesi’nde, altyapı çalışmalarının ardından zarar gören yollarda üstyapıyı yeniledi. Bölgede ulaşımı daha güvenli ve konforlu hale getirmek için Yakacık Mahallesi Hamdi Taşdemir Caddesi ile Servetiye Camii Mahallesi Dere mevkii üzerinden Aytepe Diriliş Kampı'na kadar uzanan yol güzergahında üstyapı iyileştirme ve düzenleme çalışmaları başarıyla tamamlandı. Asfalt serimi sonrası çizgileri çizilen yolda güvenli ve konforlu sürüş sağlandı.
.gif)
DEFORME OLAN YOLLAR ASFALTLANDI
Yuvacık ve çevresi, özellikle hafta sonları doğa ile vakit geçirmek isteyen piknikçilerin uğrak noktalarından biri oluyor. Bu nedenle bölgede araç trafiği ciddi şekilde artıyor. Yapılan yol yenileme çalışmalarının, bu yoğunluğu daha rahat yönetilebilir hale getirmesi ve oluşan trafik yükünü azaltması hedefleniyor. Zamanla yıpranan ve sürüş konforunu azaltan yol yüzeyi, ekipler tarafından asfaltlanarak yenilendi. Böylece araçların daha rahat ilerlemesi ve yol güvenliğinin artırılması sağlanıyor. Baraj Yolu-Aytepe Diriliş Kampı güzergâhında, 18 bin 876 ton binder, 4 bin 356 ton aşınma asfalt serimi yapıldı.
Gündem, 26 Temmuz 2026 17:38
Yorumlar (0)
MHP Dilovası KAÇEP Başkanlığı’nda yeni görevlendirme
Saadet Partisi Kocaeli’den dikkat çeken açıklama
Emeklilere yönelik yeni planlar
Başkan Ömeroğlu: Eğitim camiasına başarılar diliyorum
Kocaeli’nin çocukları COP31 sahnesinde
KSO’dan öğrencilere çanta ve kırtasiye malzemesi
Kartepe Evleri’nde 144 aile yeni yuvalarının anahtarlarını teslim aldı
İlk ders zilinde Başkan Bıyık’tan öğrencilere destek
Büyükakın’a davullu karşılama
İzmit’teki o festival renkli etkinlerle tamamlandı
Kocaeli’nde çiftçiye yüzde 50 hibeli tohum desteği
Nikâh törenini siyaset kürsüsüne çevirmek ne nezaketle bağdaşır ne de devlet adamlığıyla
Körfez’de şehit aileleriyle anlamlı buluşma
Çayırova’ya yakışmıyor!
Öğretmene önlük, velilere randevu şartı!
Gram ve çeyrek altın ne kadar oldu?
Yüz binlerce çocuk eğitimden koptu
Körfezli yazarın o kitabının ikinci baskısı yapıldı
Motorine büyük zam yolda
Horon teptikten sonra kalp krizinden öldü
İshakçılar’da Başpehlivan belli oldu
O ilçede komşuluk çiçek açtı
Çayırova Belediyesi spor kompleksi açıldı
Erdoğan Emevi Camii'nde namaz kılacak!
Kocaeli’nde toplu ulaşımda kış tarifesine geçiliyor
Körfez İlimtepe’ye ulaşım dokunuşu
Demokratların birleşme vakti gelmiştir
AKP'li vekil tehdit ediliyorum diyerek koruma talep etti
Kocaeli’de zabıta okul alışverişi için sahada
Başkan bu kez tenis kortundan mesaj verdi
İshakçılar Festivali’nde pehlivanlar er meydanına çıktı!
Vali Aktaş’tan yeni eğitim, öğretim yılı mesajı
Binlerce konutta deprem riski
Kandıra’nın yollarına 3 bin 600 tondan fazla malzeme serildi
Okullar açılıyor, Kartepe bu halde!
Selahattin Durmuş vefat etti
Her beş çocuktan biri okula aç gidiyor
Sigara içme yasakları ile ilgili yeni karar!
Taşköprü Hasat Sonu Festivali’nde konser coşkusu
