KOTO yöneticilerinden iki günde 8 firmaya ziyaret
Gündem, 24 Temmuz 2026 21:54Kocaeli Ticaret Odası (KOTO), bu yıl 9'uncusu düzenlenecek Co-Matching İkili İş Görüşmeleri Etkinliği öncesinde uluslararası tanıtım çalışmalarının ardından bu kez üye firmalara yönelik ziyaret programı gerçekleştirdi. İki gün süren program kapsamında KOTO heyeti, farklı sektörlerden faaliyet gösteren üye firmaları ziyaret ederek etkinlik hakkında bilgilendirmelerde bulundu ve firmaları Co-Matching'e davet etti.
2 gün süren ziyaret programına KOTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Volkan Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Ziya Uludüz, 9. Meslek Komitesi Başkanı Baki Kurt ve Araştırma ve Dış Ticaret Servisi Müdürü Oğuz Çağıl katıldı. İkinci gün gerçekleştirilen ziyaretlerde heyete ayrıca 5. Meslek Komitesi Meclis Üyesi Metin Sözer de eşlik etti. Program kapsamında; Dokuzlar Gıda Maddeleri Pazarlama İnşaat ve Ticaret Ltd. Şti.’nde H. Güngör Dokuzlar, ALC Tel ve Tel Ürünleri Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.’de Alican Kasım, İzmit Pişmaniye A.Ş.’de Uğurcan Üçcan, İzopar Trafo ve İzolasyon Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.’de Hasan Kırhan, İzmit Tanker Treyler Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.’de Barbaros Çelebi, Eskar Gıda Maddeleri Pazarlama İnşaat Turizm Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.’de Duran Kara ve Mücahit Kara, Palazoğlu Treyler Sanayi ve Ticaret A.Ş.’de Barbaros Palaz, Uzmanlar Platform Hidromekanik Makina Mühendislik Otomotiv Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.’de Yusuf Tursun ile görüşmeler gerçekleştirildi.
.gif)
CO-MATCHING ANLATILDI
Ziyaretlerde, 27 Ağustos 2026 tarihinde çevrim içi gerçekleştirilecek Co-Matching İkili İş Görüşmeleri Etkinliği hakkında firmalara kapsamlı bilgiler verildi. Organizasyona kayıtlı firmalar, hedef ülkeler, sektör bazlı eşleştirme sistemi ve uluslararası B2B iş görüşmeleri hakkında bilgilendirme yapılırken, firmalar etkinliğe katılmaya davet edildi. Co-Matching'in ihracatın geliştirilmesi, yeni iş ortaklıklarının kurulması ve uluslararası pazarlara erişim açısından sunduğu fırsatlar paylaşıldı.
ZİYARETLER DEVAM EDECEK
KOTO, Co-Matching İkili İş Görüşmeleri Etkinliği öncesinde hem uluslararası kurumlara hem de üye firmalara yönelik tanıtım çalışmalarını sürdürerek organizasyonun etki alanını genişletmeyi ve Kocaeli iş dünyasının uluslararası ticaret ağındaki konumunu daha da güçlendirmeyi hedefliyor.
Gündem, 24 Temmuz 2026 21:54
Yorumlar (0)
Bakanlıktan Başkan Hürriyet ile ilgili beklenen karar!
İzmit’te tutuklanan Başkan Hürriyet’in vekili Lütfü Obuz sahada
İSU, Derince ve Körfez’de altyapıyı yeniledi
O üç harfli marketin tabelaları indirildi!
Yasa çıkarsa emekli maaşları artar
Kocaeli Valiliği’nden sel ve su baskını uyarısı
Gölcük’te sünnet şöleni böyle geçti!
AKP’li eski yönetici Karakoç'un annesi vefat etti
Başkan Ömeroğlu’ndan Zeynep Azra’ya doğum günü sürprizi!
Mehtap Turları’na yoğun ilgi
Derinceli Zeynep’in büyük başarısı
Özgür Özel 90 vekille CHP'den istifa etti
Kocaeli’de sağlık içler açısı!
Fatih Erbakan’a yakın o isimden Kocaelili iş insanı Enver Yıldırım’a ziyaret
İsteseler Askeri Hastaneleri 3 günde açarlar!
Emeklilere kötü haber!
Erdoğan'a bir yetki daha verildi
Peynirden ölüme götürecek bakteri çıktı
İmamoğlu'ndan Hürriyet tepkisi: Milletin iradesi, hiçbir koridorda tutuklu kalmaz
Tutuklanan Fatma başkandan İzmitlilere mesaj
Başkan Hürriyet hapse atıldı!
Kocaeli’ye ilk altı ay içerisinde 4 bin 205 gemi uğradı
Yeni zamlara hazır olun!
Dilovası'na yeni yaşam alanı
Milletin parası borç ve faiz düzenine aktarılıyor
Bilgi Köprüsü’nde YKS gururu! Türkiye ilk 500'de 7, ilk 1.000'de 25 derece
Elin yabancısına gösterdiğiniz teşviği esnafınıza neden göstermiyorsunuz?
Kandıra sahillerinde çöp konteynerleri bu yüzden temizlenemiyor!
Gazilere rütbesine göre maaş vermek insanlık utancıdır
Fatma Başkan saatlerce sandalye üstünde bekletildi
Maaş zam farkları hesaplara yatıyor
Kumcağız sahilinde voleybol heyecanı
Kocaeli’nde 186 halk otobüsünde klima denetimi
Sigara yasağı ve denetimleri KOTO’da konuşuldu
Sapanca Gölü'nde mahsur kaldılar
4 bin PKK'lı cezaevlerinden salınacak mı?
Beklenen depremle ilgili bir açıklama daha!
Diyanet'te tepki çeken görevlendirme
Tramvayın vagonları iki katına çıkacak!
