Fatih Erbakan’a yakın o isimden Kocaelili iş insanı Enver Yıldırım’a ziyaret
Siyaset, 24 Temmuz 2026 23:19Yeniden Refah Partisi Kurucular Kurulu Üyesi ve Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ın yakın çalışma arkadaşlarından Cihan Ensarioğlu, dostlukları eskiye dayanan Kocaeli’nin Dilovası ilçesinin tanınmış iş insanları ve siyasetçileri arasında yer alan Enver Yıldırım’ı ziyaret etti.
Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, ülke gündeminin yanı sıra Kocaeli ve Dilovası’nın ekonomik, sosyal ve siyasi gelişmeleri üzerine kapsamlı değerlendirmelerde bulunuldu. Görüşmede, ilçenin sanayi potansiyeli, istihdamın artırılmasına yönelik çalışmalar, yerel kalkınma projeleri ve vatandaşların beklentileri ele alınırken, ortak akıl ve istişare kültürünün önemine vurgu yapıldı.
Yeniden Refah Partisi’nin kuruluş sürecinden bu yana önemli görevler üstlenen Cihan Ensarioğlu’nun gerçekleştirdiği ziyaretin, yerel düzeyde fikir alışverişini güçlendirmesi açısından anlamlı olduğu ifade edildi. Ensarioğlu, toplumun farklı kesimleriyle bir araya gelmenin ve yerel dinamikleri yakından takip etmenin önemine dikkat çekerek, Türkiye’nin kalkınmasının güçlü şehirler ve üretken ilçelerden geçtiğini belirtti.
.gif)
Dilovası’nın iş dünyasında ve siyasi yaşamında önemli bir isim olarak tanınan Enver Yıldırım ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yıldırım, ilçenin gelişimi için kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ve siyasi temsilciler arasında kurulacak güçlü diyaloğun büyük önem taşıdığını ifade ederek, birlik ve beraberlik içerisinde hareket edilmesinin hem Dilovası hem de ülke adına önemli kazanımlar sağlayacağını söyledi.
Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona ererken, karşılıklı temasların ve istişarelerin önümüzdeki süreçte de devam etmesi temennisinde bulunuldu.
Siyaset, 24 Temmuz 2026 23:19
Yorumlar (0)
Binlerce kişiyi yağmur durduramadı!
Dilovası’nda da Cumhuriyet coşkuyla kutlandı
Başkan Büyükakın Cumhuriyet Bayramı’nı Fransa’da kutladı
BTP’liler Türk bayrağı dağıttı, lokum ikram etti
Karamürsel’de müşteri kendini otel binasından aşağıya attı
İzmit’te resim yarışmasının kazananları ödüllerini aldı
Çayırova’da Cumhuriyet böyle kutlandı
Osmangazi Köprüsü’nde bir ilk
KOTO’da gelenek bozulmadı
Gölcük’te Cumhuriyet coşkusu
Başkan Hürriyet de tahliye edilir mi?
Sunay Akın, İzmitlilere Cumhuriyet’in kuruluş hikâyesini anlattı
En kısa sürede açılacak denilmişti, Tavşancıl Tren İstasyonu 6 yıldır hizmet dışı
Kocaeli’de Hürriyetçi Sağlık-Sen’den sağlık çalışanlarına kokart
Dilovası’nın MHP’li yöneticileri Gebze Ticaret Odası başkan adayları ile bir araya geldi
Derince’de bayram sevinci
Milletvekillerine ödenecek toplam ücret belli oldu
Emekli maaşı ne kadar olacak?
Başkan Çiftçi’den 29 Ekim mesajı: Var gücümüzle çalışacağız
Başkan Ömeroğlu parti teşkilatına seslendi
Karamürsel’in yeni çocuk köyü yükseliyor
İzmit’te Cumhuriyet coşkusu yüzme yarışması ile taçlandı
Yiyin efendiler, yiyin; patlayıncaya, çatlayıncaya kadar yiyin!
Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Kaygusuz’dan Cumhuriyet mesajı
Gerçek demokratlık milletin dediğine saygı duymaktır
Çayırova Bahriye Üçok Caddesi’nde elektrik hatları yer altına alındı
Bu belediyeye polisler baskın yapmayacak mı?
Faiz oranıyla dünya ikincisiyiz
Motokuryelerin trafiğe çıkmaları yine yasaklandı
İzmit’te 41 vatandaştan Cumhuriyet’e zeybekli selam
Mehmet Avcı: Cumhuriyetimize, bayrağımıza ve anayasamıza sahip çıkmalıyız
Gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor!
Başkan Büyükakın’dan 29 Ekim mesajı: Atatürk'ü saygıyla, minnetle anıyorum
CHP’lilerden KOTO’ya hayırlı olsun ziyareti
