Büyükakın sanayicilere seslendi: Kocaelispor için ayda 1.000’er dolar yeter
Gündem, 19 Kasım 2025 16:41Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, KSO Sürdürülebilir Performans Ödül Töreni’nde yaptığı konuşmada, sanayicilerden Kocaelispor’a destek vermeleri talebinde bulundu.
Kocaeli Sanayi Odası’nın geleneksel Sürdürülebilir Performans Ödülleri Töreni, bu yıl 18. kez gerçekleştirildi. KSO’nun yeni hizmet binasında düzenlenen törene Vali İlhami Aktaş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk ve sanayiciler katıldı.
BÜYÜKAKIN: GRİ SU KULLANIMI ÖNEMLİ
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın törende yaptığı konuşmada, sanayicilerden gri su kullanmalarını istedi. Başkan Büyükakın, “Kocaeli’nin yıllık gri su geri kazanım miktarı 45 milyon metreküp. Bu Kocaeli sanayiine yeten bir rakam. Sanayicilerin içme suyu konusunda sürdürülebilir olması için gri suyu kullanmalarını istiyoruz. Bizim üzerimize düşenler şehrin yönetimi, şehrin üretim gücü ile birlikte olduğumuzda işler daha kolay hale geliyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin imkanlarını, sizin işlerinizi kolaylaştıracak şekilde seferber etmek için hazırız. Ama bunun içinde birlikte yol almamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.
.gif)
AYDA 1.000’ER DOLAR YETER
Konuşmasında Kocaelispor için sanayicilere tarihi bir çağrıda da bulunan Başkan Büyükakın şunları söyledi: “Oda başkanlarımız bu şehirde çok güzel işler yapıyorlar. Ancak Kocaelispor’un desteklenmesi konusunda zayıf kalıyorlar. Çok küçük bütçelerle aslında Kocaelispor’un bu liglerde var olması ve adından söz ettirmesi mümkün. Şehir takımları, o şehirlerin ayakta kalması, ortak kültürün yaratılması ve aidiyet duygusunun gelişmesi açısından çok kıymetli. Kocaeli’de ayda 1.000 dolar verebilecek 1.000 firma yok mu? Var. Bu her ay 1 milyon, yılda 12 milyon dolar eder. Kimse ciddi bir yükün altına girmeden Kocaelispor’u çok rahatlıkla taşıyabilir hale geliriz. Ama kimse elini kıpırdatmazsa, sanayiciler bu bütçeyi vermekten imtina ederse Kocaelispor’u taşıma şansımız kalmaz.”
Gündem, 19 Kasım 2025 16:41
Yorumlar (0)
Çayırovalılar minyatür kapalı bahçe yapmayı öğrendi!
CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeybek’ten İzmit Kent Lokantasına ziyaret
BTP Kocaeli İl Başkanı Can, STK’ları ziyaret etti, esnaf turu yaptı
Büyükakın yabancı öğrencilere seslendi
Son seçim anketinden hangi parti birinci çıktı!
PKK ve DEM Kürtlerin temsilcisi değildir
Bütün ihaleler Cengiz'e paslanıyor!
Emekliler tedavi için değil, barınmak amacıyla acil serviste sabahlıyor
Mahkemeden beraat kararı bekleniyordu, hapis cezası çıktı!
Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu’ndan Vali Aktaş'a ziyaret
Yolda gördükleri kazaya müdahale ettiler
Yandaştan al haberi! Limit kısıtlaması geliyor
Bugün olsa Meral Akşener'le parti kurmazdım!
Kandıra’da 5 yeni halı saha için kollar sıvandı
Erdoğan’ın bileğini bükecek kişi kim?
Bu ücret düzeni çalışma değil, modern köleliktir
Şehir Hastanesi’nde yürüyen merdivenler durdu!
Emekliler DEM'lilerin umurunda değil! Varsa yoksa Apo
Kocaelispor’umuzu Avrupa standartlarında bir tesise kavuşturacağız
Kocaeli vekilinden AKP’lilere: Bilinçaltları bozuk!
Binlerce şirket kapandı
Başkan Hürriyet’ten promosyon açıklaması
Kocaeli’deki limanlardan 45 milyar 111 milyon dolarlık ihracat gerçekleşti
Kocaeli Tuhafiyeciler Odası’na 25 yaşında başkan oldu
Kocaeli’de bağımlılıkla mücadelede yol haritası bir kez daha masaya yatırıldı
Çayırova’da kaçak üretim yapılan tavuk eti parçalama tesisi mühürlendi
İnşaat sektörü Körfez Ticaret Odası’nda toplandı
Gölcük Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi eğitimlere tam kadro başladı
Büyükakın akran zorbalığına dikkat çekti: Sessiz kalmamalıyız
İzmit Belediyesi’ni hedef alan Pazarcılar Odası’ndan yeni açıklama!
Kişi başı 60 bin TL’miz nerede sayın bakan?
Akaryakıta bir zam daha
Bir milletvekilinin aylık maliyeti yaklaşık 3 milyon 770 bin lira
Başkan Çiftçi, şampiyonluk pastası kesti!
Kocaeli firmalarının beklentileri
Üzerimize sayısız iftira atılıyor
Dilovası’nda MHP’liler Ercan Dalkılıç’ı andı
İzmit Belediyesi’nden çocuklara ara tatilde tiyatro keyfi
Mola Park, Kocaelililerin favorisi oldu!
