Büyük rezilliği anlatacağız
Siyaset, 15 Ekim 2025 17:06CHP’nin “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitinglerinin yeni durağı İstanbul’un Arnavutköy ilçesi olacak. CHP lideri Özgür Özel, Arnavutköy'de Kanal İstanbul ile ilgili skandalları bir bir ortaya dökeceklerini duyurdu.
CHP’nin “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitingleri devam ediyor. CHP'nin yeni durağı İstanbul’un Arnavutköy ilçesi olacak.
CHP tarafından İstanbul’un Sarıyer ilçesinde düzenlenen mitingde konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin her hafta çarşamba günü İstanbul’un bir ilçesinde, her hafta sonu ise Türkiye’nin farklı illerinde “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitingleri düzenlediğini belirterek, bir sonraki mitingin 22 Ekim Çarşamba günü İstanbul’un Arnavutköy ilçesinde yapılacağını duyurdu.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Arnavutköy'de Kanal İstanbul ile ilgili skandalları bir bir ortaya dökeceklerini belirtti. Özel "31 Mart seçimlerinde önemli mücadelelerden bir tanesini Arnavutköy'de verdik. Arnavutköy, CHP'nin en zayıf olduğu yerlerden biriydi, küçük bir farkla seçimi kaybettik. Arnavutköy, Kanal İstanbul rezaletinin yaşandığı ilçelerden biri. Orada gelecek hafta konuşacağımız, neler yaptığını bildiğimiz, bütün Türkiye'nin gözlerinin önüne haftaya çarşamba bu vakitlerde sereceğimiz büyük bir rezalet var. Buradan bütün İstanbul'u, AK Parti'nin kalesi diye bilinen ama demokrasinin kalesi olmaya bir seçim kalmış Arnavutköy'e bekliyorum. İstanbul'da 39 ilçenin 28'ini hedefledik, 26'sını kazandık. Parti başaracağına inanıyordu. Değişim partide gerçekleşti, eskisiyle yenisiyle omuz omuza başarıya koştuk. Adayımız Silivri'de olsa da, arkadaşlarımız hapis olsa da, İstanbul il binamıza, kongresine, il başkanımıza dava açılsa da, 5 bin polis saldırsa da, yargı operasyonu olsa da hep birlikte iktidara yürüyor muyuz? Bundan sonra kazanmaya alıştık, hep kazanacak mıyız, Türkiye'ye kazandıracak mıyız?" ifadelerini kullandı.
Siyaset, 15 Ekim 2025 17:06
Yorumlar (0)
İzmit’te resim yarışmasının kazananları ödüllerini aldı
Çayırova’da Cumhuriyet böyle kutlandı
Osmangazi Köprüsü’nde bir ilk
KOTO’da gelenek bozulmadı
Gölcük’te Cumhuriyet coşkusu
Başkan Hürriyet de tahliye edilir mi?
Sunay Akın, İzmitlilere Cumhuriyet’in kuruluş hikâyesini anlattı
En kısa sürede açılacak denilmişti, Tavşancıl Tren İstasyonu 6 yıldır hizmet dışı
Kocaeli’de Hürriyetçi Sağlık-Sen’den sağlık çalışanlarına kokart
Dilovası’nın MHP’li yöneticileri Gebze Ticaret Odası başkan adayları ile bir araya geldi
Derince’de bayram sevinci
Milletvekillerine ödenecek toplam ücret belli oldu
Emekli maaşı ne kadar olacak?
Başkan Çiftçi’den 29 Ekim mesajı: Var gücümüzle çalışacağız
Başkan Ömeroğlu parti teşkilatına seslendi
Karamürsel’in yeni çocuk köyü yükseliyor
İzmit’te Cumhuriyet coşkusu yüzme yarışması ile taçlandı
Yiyin efendiler, yiyin; patlayıncaya, çatlayıncaya kadar yiyin!
Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Kaygusuz’dan Cumhuriyet mesajı
Gerçek demokratlık milletin dediğine saygı duymaktır
Çayırova Bahriye Üçok Caddesi’nde elektrik hatları yer altına alındı
Bu belediyeye polisler baskın yapmayacak mı?
Faiz oranıyla dünya ikincisiyiz
Motokuryelerin trafiğe çıkmaları yine yasaklandı
İzmit’te 41 vatandaştan Cumhuriyet’e zeybekli selam
Mehmet Avcı: Cumhuriyetimize, bayrağımıza ve anayasamıza sahip çıkmalıyız
Gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor!
Başkan Büyükakın’dan 29 Ekim mesajı: Atatürk'ü saygıyla, minnetle anıyorum
CHP’lilerden KOTO’ya hayırlı olsun ziyareti
Başkan Sezer: Cumhuriyet'in 103. yılı kutlu olsun
Binlerce kişinin borcu silinecek
Dilovası’nda MHP’liler sık sık gençlerle bir araya gelecek
Başkan Gökçe’den Cumhuriyet mesajı: Gelecek nesillere taşıyacağız
İzmit’te Kent Lokantaları ve Halk Et noktaları 1 gün süreyle kapalı
