Saadet Partisi il Başkanı Sarıdoğan’dan Kocaelililere çağrı!
Siyaset, 13 Haziran 2025 14:33Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Recep Sarıdoğan herkesi Pazar günü İstanbul Üsküdar’da gerçekleştirilecek Gazze mitingine davet etti.
Saadet Partisi Kocaeli İl Teşkilatı adına yapılan açıklamanın içeriği şöyle:
Gazze’de soykırım 615’inci gününde. 615 gündür Gazze’de insanlık ölüyor, Gazzeliler vahşet içinde direnmeye devam ediyor. 7 Ekim 2023’ten beri devam eden soykırımda, 55 binin üzerinden Müslüman şehit edilirken, 126 bin üzerinden insan yaralandı.
Siyonist İsrail, sürdürdüğü soykırımda Gazze’de bütün yerleşim alanlarını yok etti; ve beslenme, sağlık, barınma, eğitim ve insani yardıma erişim gibi temel hak ve özgürlüklere erişimi ortadan kaldırdı.
Başta Türkiye olmak üzere bütün dünya ülkeleri, Siyonist İsrail soykırımına ve vahşetine karşı henüz bir adım atamadı. Siyonist İsrail rejimi bu vahşeti ve küstahlığı devam ettirme cesaretini ise maalesef 2 milyar Müslüman aleminin gerekli aksiyonu gösterememesinden almaktadır.
Artık bu noktada aksiyon almadan sadece kınama mesajlarıyla Gazze’deki vahşet son bulamaz. 1948’den itibaren devam eden Siyonist İsrail zulmünün son bulması, başkenti Kudüs olan bağımsız bir Filistin devletinin kurulması mutlaka gerçekleştirilmesi gerekir.
Çünkü Millî Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızın dediği gibi “İsrail ancak güçten anlar” sözünün hayata geçmesi için mutlaka İsrail’e haddini bildirecek askeri müdahale seçeneği hayata geçirilmedir.
VE BURADAN BÜTÜN KAMUOYUNA SESLENİYORUZ!
Partiler ve ideolojiler üstü olan Gazze soykırımına karşı durmak ve askeri seçenekleri devreye almak bir insanlık vazifesidir. Bu bağlamda Genel Merkezimizin soykırımın son bulması ve ablukanın delinmesi için 15 Haziran Pazar günü saat 17:00’da Üsküdar Meydan’da düzenlediği Özgür Gazze Mitingi’ne tüm halkımızı davet ediyoruz.
Siyaset, 13 Haziran 2025 14:33
Yorumlar (0)
KSO’dan öğrencilere çanta ve kırtasiye malzemesi
Kartepe Evleri’nde 144 aile yeni yuvalarının anahtarlarını teslim aldı
İlk ders zilinde Başkan Bıyık’tan öğrencilere destek
Büyükakın’a davullu karşılama
İzmit’teki o festival renkli etkinlerle tamamlandı
Kocaeli’nde çiftçiye yüzde 50 hibeli tohum desteği
Nikâh törenini siyaset kürsüsüne çevirmek ne nezaketle bağdaşır ne de devlet adamlığıyla
Körfez’de şehit aileleriyle anlamlı buluşma
Çayırova’ya yakışmıyor!
Öğretmene önlük, velilere randevu şartı!
Gram ve çeyrek altın ne kadar oldu?
Yüz binlerce çocuk eğitimden koptu
Körfezli yazarın o kitabının ikinci baskısı yapıldı
Motorine büyük zam yolda
Horon teptikten sonra kalp krizinden öldü
İshakçılar’da Başpehlivan belli oldu
O ilçede komşuluk çiçek açtı
Çayırova Belediyesi spor kompleksi açıldı
Erdoğan Emevi Camii'nde namaz kılacak!
Kocaeli’nde toplu ulaşımda kış tarifesine geçiliyor
Körfez İlimtepe’ye ulaşım dokunuşu
Demokratların birleşme vakti gelmiştir
AKP'li vekil tehdit ediliyorum diyerek koruma talep etti
Kocaeli’de zabıta okul alışverişi için sahada
Başkan bu kez tenis kortundan mesaj verdi
İshakçılar Festivali’nde pehlivanlar er meydanına çıktı!
Vali Aktaş’tan yeni eğitim, öğretim yılı mesajı
Binlerce konutta deprem riski
Kandıra’nın yollarına 3 bin 600 tondan fazla malzeme serildi
Okullar açılıyor, Kartepe bu halde!
Selahattin Durmuş vefat etti
Her beş çocuktan biri okula aç gidiyor
Sigara içme yasakları ile ilgili yeni karar!
Taşköprü Hasat Sonu Festivali’nde konser coşkusu
Çirkinlikte sınır tanımıyorlar!
Utanarak izledim, isminden bile bahsetmek istemiyorum
Seçim emareleri artıyor
Kartepe Teleferik’te bu tarihlerde hizmet yok!
Bir köklü şirketin daha kapısına kilit vuruldu
