Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Aydın’dan dikkat çeken sözler!
Siyaset, 16 Nisan 2025 16:13Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Ahmet Emre Aydın, “iklim kanunu teklifi geri çekilmesi ve bazı Türk devletlerinin, ekonomik çıkarlar uğruna Güney Kıbrıs Rum Kesimi’ni meşru yönetim olarak tanıması” sebebiyle bir mesaj yayımladı.
İklim kanunu teklifi hakkında açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi il başkanı Ahmet Emre Aydın; “Yeniden Refah Partimizin tüm teşkilatının tek ses olarak karşı çıktığı, bu amaçla yazılı ve görsel medyada çokça dillendirdiği iklim kanunu teklifi ilk dört maddesi Meclis’ten geçmiş olmasına rağmen hükümet tarafından geri çekilmiştir.
Karbon ticareti merkezli hazırlanan bu kanun ile topraksız, tarımsız, ormansız, hayvansız, insansız bir dünyanın temelleri atılmak isteniyor. Bununla birlikte yapay gıda ve etler için yasal zemin oluşturularak böcek ve yapay et yemenin alt yapısı sağlanacak. Özellikle de hayvancılık daraltılacak veya azaltılarak kontrol altına alınmak isteniyor.
Başta Yeniden Refah Partimiz milletvekilleri olmak üzere kamuoyunda bu kanuna itirazlarını yüksek sesle dile getiren herkese teşekkür ediyoruz. Hükümet geri adım atmıştır dedi.
KIBRIS BİZİM ŞAHSİ MESELEMİZDİR
Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan ve Türkmenistan’ın Rum Kesimi’nde büyükelçilik açması hakkında da açıklamalarda bulunan İl başkanı Aydın; “Bu devletlerin Rum Kesimi’nde büyükelçilik açması ve BMGK’nın Türk askerini ‘işgalci güç’ olarak tanımlayan maddelerini tanıması, milli onurumuza ve tarihimize açık bir saygısızlıktır.
Kıbrıs’ın sınırları şehit kanıyla çizilmiştir. Kıbrıs Türk milletinin şahsi meselelerinden biridir. Mustafa Kemal, Fransız Büyükelçisine Hatay meselesinin şakaya gelmeyeceğini bildirdiği gibi iktidarın da Kıbrıs meselesinin şakaya gelmeyeceğini tüm dost ve kardeş ülkelere bildirmesi gerekmektedir. Hiçbir ekonomik çıkar, hiçbir diplomatik manevra bu gerçeği gölgeleyemez dedi.
Siyaset, 16 Nisan 2025 16:13
Yorumlar (0)
KOTO’da gelenek bozulmadı
Gölcük’te Cumhuriyet coşkusu
Başkan Hürriyet de tahliye edilir mi?
Sunay Akın, İzmitlilere Cumhuriyet’in kuruluş hikâyesini anlattı
En kısa sürede açılacak denilmişti, Tavşancıl Tren İstasyonu 6 yıldır hizmet dışı
Kocaeli’de Hürriyetçi Sağlık-Sen’den sağlık çalışanlarına kokart
Dilovası’nın MHP’li yöneticileri Gebze Ticaret Odası başkan adayları ile bir araya geldi
Derince’de bayram sevinci
Milletvekillerine ödenecek toplam ücret belli oldu
Emekli maaşı ne kadar olacak?
Başkan Çiftçi’den 29 Ekim mesajı: Var gücümüzle çalışacağız
Başkan Ömeroğlu parti teşkilatına seslendi
Karamürsel’in yeni çocuk köyü yükseliyor
İzmit’te Cumhuriyet coşkusu yüzme yarışması ile taçlandı
Yiyin efendiler, yiyin; patlayıncaya, çatlayıncaya kadar yiyin!
Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Kaygusuz’dan Cumhuriyet mesajı
Gerçek demokratlık milletin dediğine saygı duymaktır
Çayırova Bahriye Üçok Caddesi’nde elektrik hatları yer altına alındı
Bu belediyeye polisler baskın yapmayacak mı?
Faiz oranıyla dünya ikincisiyiz
Motokuryelerin trafiğe çıkmaları yine yasaklandı
İzmit’te 41 vatandaştan Cumhuriyet’e zeybekli selam
Mehmet Avcı: Cumhuriyetimize, bayrağımıza ve anayasamıza sahip çıkmalıyız
Gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor!
Başkan Büyükakın’dan 29 Ekim mesajı: Atatürk'ü saygıyla, minnetle anıyorum
CHP’lilerden KOTO’ya hayırlı olsun ziyareti
Başkan Sezer: Cumhuriyet'in 103. yılı kutlu olsun
Binlerce kişinin borcu silinecek
Dilovası’nda MHP’liler sık sık gençlerle bir araya gelecek
Başkan Gökçe’den Cumhuriyet mesajı: Gelecek nesillere taşıyacağız
İzmit’te Kent Lokantaları ve Halk Et noktaları 1 gün süreyle kapalı
Akça Koca’ya saygısızlık!
Saray'dan emeklilerle ilgili yeni açıklama
Akçaova Grup Yolu da yenileniyor
