İstanbul Sultangazi’de bir evde kiracı olan Suriyeli aile evlerini gece saatlerinde gizlice boşattı. Aniden evi boşaltan aile muslukları bile söktü. Evin vanasını da açık bırakan aile kaçarken, muslukların sökülmesi nedeniyle akan tonlarca su dairenin içine doldu. Eve dolan su, beton duvardan sızarak alt kattaki daire ve dükkanlara zarar verdi.
Vatandaşların ihbarı üzerine eve gelen polis ekipleri Suriyeli ailenin kapıyı kilitleyerek anahtarı yanlarında götürdüklerini tespit etti. Çilingir ile kapının açılması sonrası eve giren ev sahibi ve polis ekipleri gördükleri manzara sonrası şoke oldu.
Eve dolan tonlarca su, itfaiye ekipleri ve vatandaşların yardımı ile tahliye edildi. Ev sahibi kiracılardan şikayetçi olurken, polis ekipleri yakalama çalışmaları başlattı.
Dip çamurundan yapay resif üretildi
Başkan Gökçe Bilim Şenliği’nde çocuklara böyle seslendi!
Halk Ekmek büfelerinde uygun fiyata tam buğday satılıyor
Bıçkıdere Göleti’ndeki balık restoran ve Gülümse Kafe açılışa hazırlanıyor




