banner440

banner445

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Seçimi kaybetti, azmini kaybetmedi: Dernek kuruyor

31 Mart tarihinde yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde Derince Çınarlı Mahallesi’ne muhtar adayı olan ancak çok az bir oy farkıyla muhtar seçilemeyen Zeynep Şamlı, kadın azalarıyla bir araya gelerek dernek kurmaya karar verdiler.  

05 Mayıs 2024 19:59
Seçimi kaybetti, azmini kaybetmedi: Dernek kuruyor

Seçimlerden sonra azalarıyla hiçbir zaman kopmayan Zeynep Şamlı, yine aza ekibiyle bir araya geldi. Azalarıyla yaptıkları istişareler sonucunda dernek kurmaya karar verdiklerini belirten Zeynep Şamlı, ‘ Seçim öncesi çok önemli projeleri gündeme getirdik. Vatandaşlarımıza söz verdik. Seçildiğim takdirde bu projeleri hayata geçirecektim. Ancak, çok az bir oy farkıyla kaybettim. Ama, biz verdiğimiz sözlerin bir kısmını dahi olsa hayata geçirmek istiyoruz.

Bu nedenle azalarımızla bir araya geldik. Kadın aza ekibim ve diğer katılımı kadınlarımızla bir dernek kurmak ve hizmetlerimizi bu şekilde yapmak istiyoruz. Bu konuda fikir alış verişinde bulunduk. Bizim amacımız içinde yaşadığımız topluma, mahalleye ve ülkeye hizmet etmektir”dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner447

banner449