banner430

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Hürriyet, yeni projeler için Kuruçeşme’de incelemelerde bulundu

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kuruçeşme Hatipköy ve Doğan mahallelerinde yeni dönemde yapılacak çalışmalarla ilgili incelemelerde bulundu 

17 Nisan 2024 19:30
Başkan Hürriyet, yeni projeler için Kuruçeşme’de incelemelerde bulundu

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, mazbatasını aldıktan sonra saha çalışmalarını sürdürüyor. İzmit’in her mahallesine eşit hizmeti götürmek için çalışmalarını yürüten Başkan Hürriyet, Kuruçeşme Hatipköy Mahalle Muhtarı Habibe Demiroğlu Aksoy ve Doğan Mahalle Muhtarı Sadettin Ölmez ile bir araya geldi. 

YENİ SOSYAL PROJELER

İnsanların hayatlarına dokunan projeleri ortak akılla oluşturan Başkan Hürriyet, mahallelerde yapılması planlanan sosyal alanlar ve üst yapı yenileme çalışmaları ile ilgili muhtarlarla istişarelerde bulundu. İzmit Belediyesi bölgeye yeni hizmet alanları kazandırmak adına çalışmaya devam ediyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.