BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Yeniden Refah adayı Aydal: Hükümetten korkmayın! 

Yeniden Refah Partisi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof.Dr. Doğan Aydal hükümetten korkmayın dedi. 

21 Mart 2024 15:13
Yeniden Refah adayı Aydal: Hükümetten korkmayın! 

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Vekili Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Prof.Dr. Doğan Aydal, İl Başkanı Ali Taştan, İl Başkan Yardımcıları ile birlikte yoğun şekilde seçim çalışmalarına devam ediyor. Başiskele Vanlılar Derneği de ziyaret edildi. Projeler ve yapılacaklar anlatıldı. 

Yeniden Refah Partisi Arge Başkanclığınca hazırlanan kitap seti hediye edildi. Başiskele Vanlılar Derneği Başkanı Selim Sezgin ile yöneticilere sıcak karşılamaları nedeniyle teşekkür edildi.

Aynı zamanda kendisi de Vanlı olan Prof.Dr. Doğan Aydal’ a bir soru geldi. “Sorulan soruda Hükümet tarafından vatandaşın açık açık tehdit edildiği, Ak Parti adayları seçilmediği takdirde hizmet alınmayacağı söylendi. Korku politikası yüzünden insanların oylarına etki ediyor. Yeniden Refah Partisi belediyeleri gelince hizmet edebilecekler mi?”

    
Aydal soruyu şu şekilde cevapladı: “Hali hazırdaki Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı 5 yıl içerisinde söz verdiklerini yapamamış. Bu iki şeyi gösteriyor; ya belediye başkanı bu bütçeyi iyi yönetememiş, ya da hükümette para yok ilave para alamadığı için yapamamış. 
    
Hükümetten veya Belediyelerinden korkmayın! Her Belediyenin iller Bankasından aldığı ve Hükümetin etki edemediği bütçe vardır. Ben Devlet yönetmiş, büyük bütçeleri yönetmiş insanım. 

Bir bütçe doğru kullanılır, tasarruf edilir ve iyi yönetilirse ilave paraya gerek kalmadan söz verdiğimiz tüm projeleri yapacağız. Biz verdiğimiz sözü tutarız. Bize güvenin ve Yeniden Refah Partisi ile ahlaklı belediyecilik ve adil yönetime kavuşun.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Rıfkı 2024-03-21 16:20:36

Sen İl başkanıyla git Karaosmanoğlundan oy iste.Başiskelede Akp ye yattınız ,ama akp ye faydası olmayacak.sadece sizin ipliğiniz pazara çıkmış oldu.