BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Büyükşehir Adayı Bilgin bağlama çaldı, türkü söyledi

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin gönüllüler buluşmasında bağlama çaldı, türkü söyledi. 

21 Mart 2024 08:31
Büyükşehir Adayı Bilgin bağlama çaldı, türkü söyledi

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin, köy ve dernek ziyaretleri, gönüllü buluşmaları, çarşı pazar gezileri, iftar buluşmaları darken  seçim kampanyasını aralıksız  sürdürüyor.

BAĞLAMA ÇALDI TÜRKÜ SÖYLEDİ

Bilgin son olarak CHP Seçim Koordinasyon Merkezi'nde  gönüllülerle bir araya geldi. Bilgin’in bağlama çalarak sürpriz yaptığı  buluşmada sıcak sohbetler ve renkli anlar yaşandı. Atasoy Bilgin, gönüllülere hitaben yaptığı konuşmada. ‘’Desteğinizi esirgemediğinizi görmek bizlere her zaman güç veriyor. Umutları ellerinden alınmış gençlerimiz, maddi kaygılarla evini geçindirmeye çalışan ailelerimiz, özgürce oynayamayan çocuklarımız ve sokaktaki hayvan dostlarımız için hep birlikte kazanacağız. Kocaeli'nin yıldızını güven ve dayanışma ile yeniden parlatacağız!’’ dedi

ENGELSIZ KOCAELI..

‘’Engelli vatandaşlarımıza daha güvenli ve konforlu bir şehir inşa etmek için kolları sıvadık. Bakım hizmetleri, sağlık, istihdam, spor, kültür ve ulaşım olanaklarını arttırarak destek sağlayacak ve huzurlu bir yaşam alanı sunacağız.’’ Açıklamasını yapan CHP Büyükşehir Adayı Bilgin,‘’Pozitif ayrımcılık ile eşitsizlikleri kapatacak, yaşam kalitemizi yükselteceğiz!’’ dedi.

CANLI YAYINA KATILDI

Önceki akşam canlı yayın öncesinde TV 262 sahibi Erdal Sertel ile Kocaeli'nin geleceği hakkında  sohbet eden  Atasoy Bilgin, ‘’ Kendisine bizleri ağırladığı için teşekkür ederim. Erdal Bey, 2009 yılında hazırladığı 'Kocaeli Siyaset Dünyası' kataloğunda Derince İlçe Başkanı olarak gençlik fotoğrafımı bana göstererek; beni şaşırttı ve duygulandırdı’’ dedi.

HER İLÇEYE KENT LOKANTALARI

CHP Büyükşehir Adayı  her ilçeye İstanbul Modelinde olduğu gibi kent lokantaları açarak, Kocaeli’de yaşayan insanların yüklerini haifleteceklerini belirtti.. Bilgin Kent Lokantaları projesiyle ilgili olarak şunları söyledi: ‘’Kocaeli’de derin yoksulluk son bulacak! Her ilçeye Kent Lokantaları açacak ve sosyal belediyecilikle halkın refahını öncelik edinmenin mümkün olduğunu göstereceğiz. Hizmetimizden, dezavantajlı gruplar ücretsiz olarak faydalanabilecek.Bu şehrin her insanına eşit yaklaşarak yüklerini hafifleteceğiz!

 AKP KOCAELI’DE BELEDIYECILIK YAPMADI, MAZERET ÜRETTI !

Atasoy Bilgin İZAYDAŞ’a da değinerek,  AKP’li belediyenin CHP döneminde yapılan yatırım ve gerçekleştirdiği projelere bir yenisini dahi ekleyemediğini ve karalama kampanyası yürüttüğünü söyledi. Bilgin  İZAYDAŞ konusunda şöyle konuştu: ‘’Endüstriyel atık yönetimimizi yapan İzaydaş'tan tüm Kocaeli'nin su ihtiyacını karşılayan Yuvacık barajına kadar halk için gerçekleştirdiğimiz projeleri karalamaya çalışan yönetim; bu şehre kattıklarımıza karşılık, yapılan projelere denk düşecek tek bir hizmet üretmedi. 20 yıldır mazeret üretenlere karşın, bizim hemşehrilerimize sözümüz var. Kocaeli'yi medeniyetin ve huzurun şehri yapacak, eski gücünü yeniden kazandıracağız!’’

İZMIT’TE VATANDAŞIN NABZINI TUTTU..

Atasoy Bilgin, İzmit çarşıdaki CHP stantını  ve daha sonra da çevre esnafını ziyaret etti. Bilgin ‘’ Esnafımızı ziyaret ederek şehrimizin nabzını tutma fırsatı bulduk. Halkımızla sohbet ederek, şehrimizin gerçek ihtiyaçlarını karşılayan çözüm yollarını değerlendiriyoruz. Her köşede desteğinizi ve değişime duyduğunuz ihtiyacı görüyoruz, hep beraber Kocaeli'yi çağdaş bir geleceğe taşıyacağız!’’ diye konuştu.

SPORUN VE SPORCUNUN YANINDA BIR BELEDIYE OLACAĞIZ..

‘’Sporun kalbi, siyasetin gölgesinde değil, taraftarların coşkusunda atar. Belediyelerin görevi, sporu desteklemek ve geliştirmektir. Bunu şehrimizde de başaracağız.’’ diyen Bilgin, futbolu siyaset malzemesi olmaktan çıkaracaklarını, sporun ve sporcunun her daim yanında olacaklarını vurguladı.

OY KAYGISIYLA SÖZ VERDILER, SÖZLERINI TUTMADILAR ; EYT’LI MAĞDUR..

İki gündür EYT’llerle  ve emeklilerle görüşmeler yapan CHP’li Bilgin, Mevcut yönetimin  oy kaygısıyla plansız hareket edip halka sözler verdiğine dikkat çekerek , ‘’Sözlerini tutmadılar, sanki geçinmek mümkünmüş gibi 10.000 tl ödeme yaparak hepimizin utanç duyduğu bir çözümsüzlüğe imza attılar. Yıllarca çalışarak emek vermiş ve hakkını arayan tüm EYT'lilerin yanındayım, hak ettiklerini almaları için her zaman çalışacağım!’’ dedi.

RIZE/İKIZDERE KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞI'NE ZIYARET..

CHP İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve meclis adayları ile Rize/İkizdere Kültür ve Dayanışma Derneği'ne bir ziyaret gerçekleştiren Bilgin, Dernek Başkanı İhsan Baş'a ve tüm üyelere sıcak ilgilerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Atasoy Bilgin  tüm Sivil Toplum Kuruluşlarını ve Dernekleri önemsediklerine dikkat çekerek,‘’Birlik ve beraberliğin sonuna kadar hissedildiği derneklerle daima bir arada olacağız, tüm hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını çözüme kavuşturacağız!’’ açıklamasını yaptı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.