BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Ömer Faruk Gergerlioğlu’na özel ziyaret!

Avrupa Parlamentosu Daimi Türkiye Raportörü Nacho Sanchez Amor DEM Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu’nu TBMM’ki odasında ziyaret etti. Toplantıda KHK ile ihraç edilen kamu emekçileriyle de bir araya geldi. 

21 Aralık 2023 13:38
Ömer Faruk Gergerlioğlu’na özel ziyaret!

Nacho Sanchez Amor DEM Parti Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu ve KHK ile ihraç edilen kamu emekçileriyle bir araya geldi.

KHK İHRAÇLARININ MAĞDURİYETİ 7 BUÇUK YILI AŞKIN BİR SÜREDİR DEVAM EDİYOR!

Görüşmede, ihraç edilen kamu emekçilerinin başta yargı süreçleri olmak üzere yaşadığı sorunlar ele alındı. KHK ihraçlarının mağduriyetinin 7 buçuk yılı aşkın bir süredir devam ettiği bilgisinin verildiği toplantıda büyük bir insani mahrumiyet yaşandığı belirtildi.

AİHM’İN YÜKSEL YALÇINKAYA KARARININ UYGULANMASININ TAKİPÇİSİ OLDUKLARINI BELİRTEN AMOR, GEREKEN ADIMLARI ATACAKLARINI İFADE ETTİ.

AİHM’in Yüksel Yalçınkaya kararına rağmen iktidarın hiçbir adım atmadığı ifade edilen toplantıda Amor, hukuksuzluğun farkında olduklarını ifade etti ve Avrupa Birliğine girişin Türkiye’nin demokratikleşmesi ile mümkün olabileceğini söyledi. Konunun takipçisi olduklarını belirten Amor, gereken adımları atacaklarını ifade etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.