BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Markette küflü ekmek şoku!

Ucuz olması sebebiyle dar gelirli vatandaşın tercihlerinden biri olan BİM'de raflardan birinde küflü ekmek görüldü. Vatandaşlar bu duruma tepki gösterdi. 

10 Aralık 2023 14:18
Markette küflü ekmek şoku!

Türkiye’nin en büyük zincir marketlerinden olan BİM’de küflenmiş ekmeğin rafta tutularak satışa sunulmaya devam edildiği ortaya çıktı.

İstanbul’un Ümraniye ilçesinde bulunan bir BİM şubesinde çekildiği aktarılan görüntülerde rafta satılan bir ekmeğin küfü paketin dışından görülebilir hale geldi.

Denetle adlı sosyal medya sayfasında vatandaşlar “Dudullu Bim’de ekmek küflenmiş, tüketilemeyecek hale gelmiş. Bir ekmeğin küflenmesinin birçok nedeni olabilir fakat bilmemiz gereken en önemli şey bu ürünlerin satılmaması gerektiği.” dedi.

Yine aynı şekilde bazı vatandaşlar yorumlarda paketli ekmek aldıklarını fakat paketli ekmeklerin üzerinde ekmeğin son kullanma tarihinin geçmemiş olmasına rağmen içinden çıkan ürünün küflü olduğunu belirtti. Söz konusu videodaki görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.