BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Bağımsız aday Can’ın ismi anons edilmedi, salonu terk etti

İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü öncülüğünde organize edilen Nikomedia Roma İmparatorluk Başkenti’nden Türk Endüstri Başkenti’ne konulu konferansa katılan İzmit Belediye Başkan Bağımsız Adayı Mustafa Can, ismini karta yazıp görevlilere verdiği halde anons edilmemesine tepki olarak salonu sessizce terk ettiğini açıkladı. 

25 Kasım 2023 10:23
Bağımsız aday Can’ın ismi anons edilmedi, salonu terk etti

Can bu konuda şöyle konuştu:

Esefle kınıyorum ve bu durum benim motivasyonumu arttırdı. Daha çok çalışacağım ve ben kazanacağım. Yaklaşık bir aydır halkın arasında gördüğümüz kabul, gerek sosyal medyada gerekse yazılı ve görsel basında çıkan çalışmalarımız anlaşılan birilerini rahatsız etmiş. 

Etmeye de devam edeceğim, çünkü bu kenti seviyorum ve kent halkıyla da bütünleştim, ben kazanacağım. Bunun yanında bahse konu program benim mahallem ve ben şu anda sarayın bahçesinde oturuyorum. Diğer yandan da Belediye Başkan adayıyım, hiç şık olmadı

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.