BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Ramazan Ömeroğlu Dilovası’na adayım dedi

AKP’de Ramazan Ömeroğlu, Dilovası Belediye Başkanlığı’na aday adayı olduğunu açıkladı. 

20 Kasım 2023 17:23
Ramazan Ömeroğlu Dilovası’na adayım dedi

Ramazan Ömeroğlu şöyle konuştu:  Bugün burada en önemli günümde Yanımda Olan, Başkanlarım, AK PARTİ ailem muhtarlarım, STK yöneticilerine ve her zaman her durumda yanımda aileme teşekkür ederim. 

Dilovası’nın vatandaşı olarak her karış toprağında ayak izim var. Bu kutlu yolda Dilovası vatandaşına hizmet vermekten mutluluk duyacağım. Bu kutlu yola çıkmış bulunmaktayım’

Siyasi geçmişimden biraz bahsedecek olursam, Refah Partisi ilçe gençlik kolları başkanlığı, Dilovası Fazilet partisi belde teşkilatı kurucu başkanı, Dilovası Belediye meclis üyeliği, AK Parti kurucu ilçe yöneticiliği görevlerinde bulundum’’.

 Değişim hayatın bir gerçeğidir. Bizde bu hakikati AK Parti içinde bir bayrak yarışı olarak görüyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın her fırsatta belirttiği gibi, ‘’ AK Parti şahısların değil milletin partisidir’’!. Çok doğru bir cümle bu parti milletin partisidir. Ve sonuna kadar AK Parti için çalışacağız.

Belediye seçimlerin kazandığımız zaman daima halkımızla iç içe olup, sorunlar için çözümcü olacağız. Dilovası’nı her zaman daha ileriye götürecek projeler yapacağız. Daha iyi olmak için Halka hizmet hakka hizmet düsturuyla vatandaşlarımıza hizmet sunacağız’.

RAMAZAN ÖMEROĞLU KİMDİR?

1968 Ağrı  doğumlu 50 yıldır Dilovası'nda yaşamakta Evli ve 5 çocuk babası.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.