BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İki mahalleye yakın noktada sağlık ocağı yapılıyor

Körfez Belediyesi, Yukarı Hereke ve Cumhuriyet Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlara ortak hizmet verecek olan Sağlık Ocağı için yeni bina çalışmasına başladı 

20 Kasım 2023 12:49
İki mahalleye yakın noktada sağlık ocağı yapılıyor

Körfez Belediyesi, Yukarı Hereke ve Cumhuriyet Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların talepleri sonrasında iki mahalleye de yakın noktada sağlık ocağı yapımı için çalışmalara başladı. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de Başkan Yardımcısı Levent Yılmaz ile birlikte bölgedeydi, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

VATANDAŞIMIZ TALEP ETTİ, YAPTIK”

Vatandaşlardan gelen talepler sonrasında sağlık ocağı hizmet binası için çalışma başlattıklarını belirten Başkan Söğüt, “Bölge halkımızın bizden talep ettiği en önemli konulardan birisiydi. Çok şükür çözüme kavuşturduk. Çalışmalara da başladık. En iyi şekilde yaparak halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.