BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Yeniden Refah, AKP ile bir ittifaka daha dünden razı!

Erbakan Hoca’nın sağlığında AKP’ye yönelik sarf ettiği sözlerin tam tersi yönünde davranmayı oğlu Fatih Erbakan dert bile edinmedi! 14 Mayıs seçimlerinde AKP’lilerle birlikte yol yürüdü. Yerel seçimlerde de yine ittifak beklentisi içinde olunduğu gün gibi ortada. Gazze’yi bombalayan İsrail’le ticarete tam gaz devam ediliyor ama Fatih Erbakan tek kelime etmiyor. Belli ki iktidarla aramız bozulmasın bizim için esas olan Gazze değil kendi çıkarlarımız, ittifaksız yapamayız havasında! Bilindiği gibi Erbakan Hoca sağlığında AKP’ye oy vermek İsrail’e oy vermektir, cehenneme bilet almaktır derdi.  

16 Kasım 2023 08:28
Yeniden Refah, AKP ile bir ittifaka daha dünden razı!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin AKP'den İstanbul ve Ankara özelinde ittifak teklifi gelirse değerlendireceklerini bildirdi.

Kılıç, Yeniden Refah Partisi'nin 31 Mart yerel seçimlerinde 81 il 922 ilçede kendi belediye başkan adaylarını çıkaracağını belirtti.

Yerel seçimlerde ittifak konusuna değinen Kılıç, kendilerine henüz bu konuda bir ittifak teklifinin gelmediğini söyledi.

Kılıç, "AK Parti'den İstanbul ve Ankara özelinde ittifak teklifi gelirse değerlendirebiliriz, bu konuda görüşmelere kapımız açık." dedi.

AKP ile bu anlamda ilerleyen günlerde görüşmeler yapabileceklerini belirten Kılıç, ancak takvimin henüz netleşmediğini dile getirdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.