BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

41 plakalı araçta mastürbasyon yapan bu sapık kim?

İstanbul Bostancı sahil yolunda bisiklet süren bir kadın tarafından kaydedilip sosyal medyada paylaşılan görüntüler mide bulandırdı. 41 AKP 666 plakalı araçla takip eden sürücü aynı anda mastürbasyon yaptı.  

14 Kasım 2023 19:51
41 plakalı araçta mastürbasyon yapan bu sapık kim?

İstanbul’da bu sabah kaydedildiği iddia edilen bir görüntü sosyal medya gündem oldu. İddiaya göre Bostancı sahil yolunda bisiklet süren kadını takip eden bir sürücü aynı anda mastürbasyon yaparak kadını taciz etti.

Durumu fark eden kadın o anları kayıt altına alarak sosyal medyada paylaştı. Görüntüleri yeniden paylaşan sosyal medya kullanıcılar ise Emniyet Müdürlüğü'nü etiketleyerek tacizci sürücünün yakalanmasını istedi.


Görüntülerde tacize uğrayan kadına ait olduğu öne sürülen açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

“Sabah bisikletimle Anadolu yakası sahil yolunda antrenmana çıkmıştım. Bostancı-Kartal istikametinde sağ şeritte ilerlerken saat 07:38'de videodaki plakalı aracın beni takip ettiğini fark ettim. Araç özellikle önüme geçip beni yavaşlattı.

4-5km boyunca benim önümde kaldı ve onu geçmeyeyim diye direksiyonunu ara ara sağa sola kırıyordu ve sağdaki park için ayrılmış ceplere girip yavaşlıyordu. Bu sırada aracın dikiz aynasından suratındaki ifadeyi görebiliyordum.

Ne yaptığını henüz anlamamıştım. O sırada Kartal'da ışıklara takıldı ve telefonumu çıkarıp yan camdan ne yaptığını kaydetmek istedim. Mastürbasyon yaptığını görünce şok oldum ve çok korktum. Benim onu kaydettiğimi gördükten sonra takibi bıraktı ve hızla uzaklaştı.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.