BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Yalçın Eldoğan dereyi görmeden paçaları sıvadı!

Elyapı şirketlerinin sahibi Yalçın Eldoğan uzun süredir bol bol haberlerimi yapsınlar da ön plana çıkayım diye gazetecilerle iyi geçiniyor. Gün geliyor eskiden minibüsçülük yaptığını söyleyerek acıların çocuğu Küçük Emrah’ı kıskandıracak anekdotlarla da ortaya çıkıyor. 

13 Kasım 2023 06:10
Yalçın Eldoğan dereyi görmeden paçaları sıvadı!

Gazetecileri arayıp ücretini de peşin ödeyerek parayla haberlerini yaptırıyor. Cumhuriyet Bayramı, 10 Kasım gibi önemli günlerde sanki belediye başkanıymış gibi açıklamalar yapıyor.

Kanarya Sevenler Günü’nde ne yapar? Bu henüz bilinmiyor! Uzun süre İzmit Belediye Başkanlığına adayım ama parti belli değil diyen Eldoğan artık isim vererek İYİ Parti’den İzmit’e aday adayı olduğunu dile getiriyor

Kuşkusuz isteyen herkes istediği partiden aday adayı olabilir, bunun önünde hiç bir engel yok Daha aday adayı bile olmamışken aday gibi davranan Eldoğan parayla kapattığı bazı gazetelerin sayfalarında İzmit’i kazanacağım gibi haberler yaptırıyor! 

İzmit’i kazanmak için önce aday olmanız lazım beyefendi diyen de yok. Dereyi görmeden paçaları sıvayan, deprem bölgesinde inşa ettiği konutların yıkıldığına dair iddialar karşısında adeta kitap gibi sessiz olan Eldoğan’ın en büyük destekçilerinden biride Hikmet Erenkaya. 

Erenkaya ile Eldoğan’ın aylar önce İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaret ettikleri de kulislerde konuşuluyor. Görünen o ki Eldoğan basarım parayı aday olurum diye düşünüyor. Parayla saadet olur mu? Bunu göreceğiz. 

Öte yandan iktidara toz kondurmayan, başta kendi alanı olan inşaat sektöründeki olumsuzluklar olmak üzere geniş kitleleri rahatsız eden sorunlarla ilgili tek kelime de etmeyen Eldoğan’ın, İYİ Parti’den istifa ederek AKP’ye geçen Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu’nu andırdığına dair sözler de İYİ Parti kulislerinde yüksek sesle dile getiriliyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.