banner440

google.com, pub-6607037292168000, DIRECT, f08c47fec0942fa0
BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Atatürk’e hakaret eden hacıya tepki yağdı

Erzurumlu Hacı Dönerci" lakaplı Hacı Mustafa Atmaca isimli bir kişi, TikTok hesabından açtığı canlı yayında Atatürk'e ve silah arkadaşlarına ağır hakaretler etti. Bu durum çok büyük tepkilere neden oldu. Sakalından da utanmadan yalan söyleyerek vatanımızı kurtaran Atatürk’e dil uzatan kişinin cezalandırılması isteniyordu ve gözaltına da alındı. 

11 Kasım 2023 06:48
Atatürk’e hakaret eden hacıya tepki yağdı

Sosyal medya hesabı TikTok'ta 641 bin takipçisi olan Üçler Döner’in sahibi “Erzurumlu Hacı Dönerci” lakaplı Hacı Mustafa Atmaca, açtığı canlı yayında tepki çeken ifadeler kullandı…

Osmanlı devletinin toprak kaybetmediğini savunan Atmaca, Atatürk ve silah arkadaşlarını işaret ederek ağır hakaretlerde bulundu.

Atmaca, “Bizim toprağımız burası. Arabistan'a da savaşmaya gideriz. Ora da bizim toprağımız, Yemen de bizim toprağımız, Kudüs'te bizim toprağımız. Siz İsrail'e gedeceksiniz. Osmanlı kaybetmedi, o laik denen köpekler kaybetti o toprağı. O laikliği getiren köpekler var ya, onlar kaybetti.” dedi.

Atmaca'nın ifadelerine sosyal medyadan tepki yağarken, emniyet ve İçişleri Bakanlığı göreve çağrıldı.

Öte yandan suç işleyen birçok kişiyle fotoğrafı bulunan dönemin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Atmaca ile videosu ortaya çıktı.

Videonun 12 Aralık 2022 tarihinde Erzurum'daki bir otelde Süleyman Soylu'nun sivil toplum kuruluşu (STK) temsilcileri ve iş insanlarıyla buluşmasında çekildiği anlaşıldı.

GÖZALTINA ALINDI

Bunun üzerine Mustafa Atmaca, Atatürk’e hakaret ettiği suçlamasıyla Erzurum Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Atmaca'nın emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.