BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Söğüt, Körfez zabıtasıyla bir araya geldi    

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Zabıta Haftası sebebiyle belediyede görev yapan zabıtalarla bir araya geldi, “Görev bilinci ve milletimize hizmet aşkıyla dolu daha nice yıllara” dedi. 

12 Eylul 2023 10:20
Başkan Söğüt, Körfez zabıtasıyla bir araya geldi    

Zabıta Teşkilatı’nın 197. Kuruluş yıl dönümü sebebiyle Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personelleri ile düzenlenen programında bir araya geldi. Tüm personelin Haftası’nı kutlayan Başkan söğüt, çalışmalarından dolayı herkese tek tek teşekkür etti.

ÖNEMLİ BİR PARÇASISINIZ

Körfez Zabıtasıyla bir araya gelen Başkan Söğüt yapılan her hizmetin önemli ve kutsal olduğunu belirterek "Daha önce de ifade ettiğimiz gibi zabıta teşkilatımız, belediyemiz bünyesinde görev veren en önemli birimlerimizden biridir. Zabıta Müdürlüğü yerel yönetimlerin doğrudan halka açılan en etkili yüzüdür. Görevleri gereği belediyenin gören gözü, işiten kulağı olan Zabıta Teşkilatımız, belediye ile vatandaşlarımız arasında köprü vazifesi görmektedir. Bu sebeple, yerel yönetimlerin önemli bir parçasısınız” dedi.

BAŞARILAR DİLİYORUM

Mesai gözetmeksizin gece gündüz demeden özveriyle çalışan tüm arkadaşlarımızın Zabıta Haftası’nı kutluyor, tüm zabıta mensuplarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerinde bulundu. Tütünçiftlik Nazende’de düzenlenen buluşmaya Başkan Söğüt dışında Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir ve Zabıta Müdürü Mehmet Gökkaya da katıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.