BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Horasan Derneği’nin açılışı yapıldı

Derince’de faaliyet gösterecek olan Erzurum Horasan ve Çevre İlçeler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin açılışı yoğun katılımla gerçekleşti 

17 Temmuz 2023 21:48
Horasan Derneği’nin açılışı yapıldı

SIRRIPAŞA MAHALLESİ’NDE

Derince’nin en önemli zenginlikleri arasında yer alan sivil toplum kuruluşlarının yelpazesi açılan yeni derneklerle birlikte daha da genişliyor.  Bu kapsamda başkanlığını Metin Ezin’in yaptığı ve Derince’de faaliyet gösterecek olan Erzurum Horasan ve Çevre İlçeler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin açılışı gerçekleşti. Sırrıpaşa Mahallesi, Öğretmenler Caddesi, No: 111 adresinde yer alan dernek binasının açılışı protokol ve vatandaşları bir araya getirdi.

DERNEKLERİMİZ ZENGİNLİĞİMİZ

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, MHP Derince İlçe Başkanı Bülent Aykurt, CHP Derince İlçe Başkanı Atasoy Bilgin, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri, mahalle muhtarları, STK başkan ve yöneticileri ile dernek üyelerinin yoğun katılım gösterdiği açılış töreninde selamlama konuşmaları yapıldı. Derneğin açılışının hayırlı olmasını dileyen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün “Sivil toplum kuruluşlarımız ilçemizin en önemli kültürel zenginliği. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.