BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Şampiyon folklorculardan Başkan Aygün’e ziyaret

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Kocaeli Kulüpler Arası Halkoyunları İl Yarışması'nda birinci olan Ezgim Folklor Eğitim Merkezi Spor Kulübü öğrencilerini tebrik etti 

23 Haziran 2023 16:07
Şampiyon folklorculardan Başkan Aygün’e ziyaret

Kocaeli Kulüpler Arası Halkoyunları İl Yarışması'nda birinci olan Ezgim Folklor Eğitim Merkezi Spor Kulübü öğrencileri ve öğretmenleri Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’e katkıları dolayısıyla bir teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar’ın da yer aldığı ziyarette kentimizi başarıyla temsil eden folklorcular Ezgi Esen, Rüya Akınsıpe, İpek Su Ateş, Ada Pamuk, Rabia Gunef Yörenti, Zeynep Şahin, Zeynep Ekin, Ferzan Adak, Ecem Erdoğan, Serra Yapıcı, Ayşe Ece Hacıoğlu, Zeynep Güneş Öztürk, Duru Babayiğit ve Hafsa Nur Taşlık’ı kutlayan Başkan Aygün, “Folklor ekibimizin yarışmalarda kazandığı başarıları görmek bizleri de ziyadesiyle mutlu ediyor” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.