BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Allak ailesinin en mutlu günü

Kentimizin tanınmış simalarından olan ve özellikle hayırsever kişiliği ile bilinen, ayrıca Körfez Belediye Meclis Üyeliği ve İl Genel Meclisi Başkan Vekilliği de yapan iş insanı Mehmet Allak, geçtiğimiz günlerde düzenlenen törenle oğlunu nişanladı.  

17 Haziran 2023 11:19
Allak ailesinin en mutlu günü

NİŞAN KIZ EVİNDE

Mehmet ve Kamile Allak çiftinin, mali müşavirlik yapan 27 yaşındaki yakışıklı oğulları Abdullah ile Hatice-Vedak Aksakal çiftinin yüksek lisans öğrencisi olan 24 yaşındaki güzel kızları Şule’nin nişan merasimleri aile arasında düzenlendi. Kız tarafının Zonguldak’ın Gökçebeyi ilçesindeki evlerinde gerçekleşen kız isteme ve nişan törenine Allak ailesinin yakın dostları da katıldı.

DÜĞÜN EYLÜL AYINDA

Törende; AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve Körfez İlçe Müftüsü Muhammed Aydın da hazır bulundu. Çiftin nişan yüzüklerini ise gençlere mutluluklar dileklerini ileterek milletvekili Cemil Yaman taktı. Şule ve Abdullah’ın düğün merasimlerinin ise 16 Eylül Cumartesi günü, Kocaeli Uluslararası Kongre Merkezi’nde düzenleneceği öğrenildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.