BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

POSCO ASSAN TST’de sevgiye engel yok!

POSCO ASSAN TST çalışanları, Engelliler Haftası dolayısıyla TAD Akmeşe Zihinsel Engelliler Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü’nde zihinsel engelli bireyler ile bir araya geldi.  

18 Mayıs 2023 12:57
POSCO ASSAN TST’de sevgiye engel yok!

Ülke ekonomisine katkılarının yanı sıra “Daha İyi Bir Gelecek İnşa Etmek” vizyonuyla kurumsal vatandaşlık faaliyetleri gerçekleştiren POSCO ASSAN TST gönüllüleri, engelliler haftasında engelli bireyler ile bir araya geldi. TAD Akmeşe Zihinsel Engelliler Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü’nde gerçekleşen etkinliğe POSCO ASSAN TST CEO’su Jongduk Suh ve şirketin üst yönetimi ile çok sayıda gönüllü çalışan katılım gösterdi. 

Gönüllülerden Müzik Dinletisi

Şenlik havasında geçen etkinlikte engelli bireyler sahneye çıkarak yeteneklerini sergiledi. POSCO ASSAN TST’li gönüllüler ise müzik dinletisi gerçekleştirdi. Birlikte eğlenerek geçen etkinlikte en büyük engelin sevgisizlik olduğu mesajı verildi. Gönüllüler tüm engelli bireylerle tek tek ilgilenirken ortaya insanın içini ısıtan görüntüler ortaya çıktı.

Üzerinde “Sevgi varsa engel yok” yazılı pastanın kesimi ile son bulan etkinlikte POSCO ASSAN TST gönüllüleri, engelli bireylerin günlük yaşamlarında kullanabilecekleri hediyeler verdi. Engelli bireyler ise yaptıkları el emeği hediyeleri her bir gönüllüye tek tek dağıttı.

POSCO ASSAN TST CEO’su Jongduk Suh: “Kurumsal Vatandaşlık Faaliyetlerimizle Daha İyi Bir Dünya İnşa Ediyoruz”

Kurumsal vatandaşlık yönetim felsefesi hakkında bilgi veren CEO Jongduk Suh, “Şirket olarak daha iyi bir dünya yaratmaya katkıda bulunmaya çalışıyoruz. “Daha İyi Bir Gelecek İnşa Etmek” vizyonuyla faaliyetlerimize yön veriyoruz. Kurumsal vatandaşlığı temel alan çalışanlarımız, bu yönetim felsefesini aldıkları tüm kararlara uygulayarak, paylaşıma dayalı daha iyi bir toplum yaratmaya gönüllü olarak katılıyorlar. Bu kapsamda gönüllü çalışanlarımız ile birlikte engellilerimizle buluştuk. Sevginin aşamayacağı engelin olmadığına inanıyoruz.” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.