BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Şanbaz Yıldız: Teşekkürler Kocaeli! Kazanan Türkiye olsun

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Şanbaz Yıldız seçime 48 saat kala mesaj yayınladı. 

12 Mayıs 2023 07:03
Şanbaz Yıldız: Teşekkürler Kocaeli! Kazanan Türkiye olsun

İşte o açıklamanın içeriği:

Büyük ve güçlü bir medeniyetin temsilcisi olan bizler, bu topraklar da dün de vardık, bugün de varız, yarın da olacağız. Bizler vatanımızda özgür ve bağımsız bir şekilde yaşamaya devam edeceğiz. Seçimler gelip geçecek. Kim, hangi tercihi yaparsa yapsın, kim kazanırsa kazansın, bizler kardeşçe yaşamaya devam edeceğiz. Çünkü bizim başka vatanımız yok. Çocuklarımız için, torunlarımız için, geleceğimiz için, şartlar ne olursa olsun birbirimize sarılacağız. Türkiye’nin çimentosu, halkımızın umudu İYİ Parti’mizin Kocaeli Milletvekili Adayı olarak durmaksızın çalıştım.

Kocaeli’nin her ilçesinde, her mahallesinde, her sokağında halkımızla kucaklaştım. SKM’mizle, parti yöneticilerimizle,  milletvekili adaylarımızla, çok değerli kadın ve gençlerimizle birlikte kapı kapı dolaşarak halktan destek istedik. İYİ Parti olarak, bendeniz Şanbaz Yıldız olarak iyi bir seçim dönemi geçirdiğimizi ifade etmek isterim.  

Bu dönemde halkımızdan İYİ Partimiz ve Cumhurbaşkanı Adayımız için oy isterken, en yüksek sesimle “Bir oy Meral’e bir oy Kemal’e” derken insanımızı kırmamaya, onları küstürmemeye özen gösterdim. Sahada Millet İttifakı ya da İYİ Parti’yi tercih etmeyen seçmenlerimiz de vardı. Onlara da sarıldım; oy tercihlerine saygı duyduğumu ifade ettim. Sağ olsun onlar da tüm nezaketleriyle bana, partimize başarı dileklerini sundular. 

Beni tanıyanlar bilir; ben bu kentte yaşayan, geleceği bu kentte olan bir siyasetçiyim. Bu yüzden hep bu kenti önceledim. Zaman zaman sahada rakiplerimizle karşılaştım. Samimiyetle ifade edeyim ki, onları öncelikle hemşerim olarak gördüm. Çünkü kim seçilirse seçilsin, herkesin Kocaeli için elinden gelen her şeyi yapacağına inandım. 

Daha önce de ifade ettim: Ben çok küçük yaşlarda, bu milletin hak ettiği gibi yaşamamasını kendime dert edindim. İlk kitaplarımı okurken, ilk hayallerimi kurarken, Atatürk ve silah arkadaşlarının verdiği mücadeleyi sahiplendiğimi, bu mücadelenin bizlere bırakılan ve yaşam boyu sürecek bir maraton olduğuna inandım. Fakat şunu da gördüm: Atatürk’ün yaptıklarının üzerine gerekenleri koyamamıştık. 

Tüm çocukların karnı doyabilirdi, Atatürk’ün eğitim hamleleri daha da ileri götürülebilirdi, sofralar zenginleşebilirdi, üretim ülkenin her sathına yayılabilirdi, bilim ve teknolojide uygar medeniyetler çizgisine ulaşılabilirdi, bu halk geleceğe güvenle bakabilirdi, bu ülkenin yönünü darbeciler değil, sadece millet iradesi çizebilirdi. Bunlar olmayınca, hayallerimin gerçekleşmesi için, sofralardaki ekmeğin büyümesi için siyasete girdim. Siyasette birçok görevi üstlendim. Şimdi de milletvekilliği adaylığı… Artık karar hemşerilerimin. Kimi seçerlerse seçsinler başımız üstüne. Yolları, yolumuz açık olsun. 

14 Mayıs seçimlerine saatler kala, yorgunluğu ve heyecanı birlikte paylaştığımız İl Başkanımız Nuster Acur ve yönetimine, Milletvekilimiz Lütfü Türkkan ve milletvekili adaylarımıza, SKM Başkanımız Zekeriya Özak ve SKM ekibine, kadın ve gençlerimize, her zaman yanımızda olan Millet İttifakı temsilcileri ve İzmit Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet’e, önceki dönem belediye başkanlarımuza ve milletvekillerimize, seçim sürecinin kazasız belasız geçmesi için ellerinden geleni yapan bürokratlarımız ve emniyetimize, bizlerin sesini Kocaeli’ye duyuran basın mensuplarımıza, bizlere kapılarını sonuna kadar açan hemşeri dernekleri başta olmak üzere sivil toplum kuruşlarına, ve en önemlisi, bizden desteklerini ve sevgilerini esirgemeyen Kocaeli halkına minnetimi ve teşekkürlerimi sunuyorum. 

Öte yandan her bir vatandaşımızın, seçimlerin gelip geçeceğini, asıl olanın ise bu bağımsız vatan olduğunun bilincinde olduğunu, bu yüzden de sağduyuyu elden bırakmayacaklarına sonuna kadar inanıyorum. Tekrar hatırlatıyorum: Başka vatan yok, başka Türkiye yok. 14 Mayıs’ta kazanan Kocaeli olsun, kazanan Türkiye olsun. Kazanan sevgi ve kardeşlik olsun. Allah birliğimiz ve kardeşliğimiz daim etsin, milletimiz için en iyisi olsun. Teşekkürler Kocaeli.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.