BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Böyle davrananları Allah kahreylesin!

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur seçime 48 saatten daha kısa bir süre kala basın toplantısı düzenleyerek sağduyu çağrısında bulundu. 

12 Mayıs 2023 21:50
Böyle davrananları Allah kahreylesin!

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur o toplantıda şöyle konuştu: 

Ülkemiz Cumhuriyet tarihinin belki de en önemli seçimlerine gitmektedir. Ne yazık ki, tek partili dönemde bile yaşanmayan karşıtlık, kargaşa ve kaos ortamı, seçimlere günler kala en üst seviyede gitmektedir.

Hepimiz bu kentin bu ülkenin insanlarıyız. seçimler bitecek ve yine yüz yüze bakacağız. Bu ülkenin geleceği için el ele, kol kola yürüyeceğiz.

Seçimler demokrasinin vazgeçilmez unsurlarıdır. Vatandaş sandığa gidecek ve kendisini bir dönem yönetecek lider ve kadroları seçecektir. Tıpkı bundan önceki seçimlerde olduğu gibi. yani seçimle görev başına gelenler; yine aynı yöntemle seçimle gideceklerdir.

Bu süreç içerisinde milletimizi ürküterek, korku iklimi yaratarak, rakiplerine çamur atarak siyaset yöntemi belirleyen parti ya da gruplar asla başarıya ulaşamayacaklardır.

Hele hele asli görevi bu ülkenin sükünetini sağlamakla görevli olan yetkili makamlarda bulunanların, seçim sonuçlarıyla ilgili yaptığı yorum ve çirkin üslup kabul edilebilir bir şey değildir.  Toplumsal barış ve kardeşlik ortamında, ayrıştırıcı değil, birleştirici bir dil kullanmak suretiyle bu seçimlerin yapılmasını arzu etmekteyiz.

Bizler iyi parti ailesi olarak şunu belirtmek isteriz ki; İYİ parti bu ülke için canını feda etmekten zerre tereddüt duymayan, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının kurmuş olduğu Cumhuriyete, sıkı sıkıya bağlı, kuva-i milliye ruhuyla hareket eden, demokrasiye inanan, millli ve manevi değerlerinin farkında olan onurlu, namuslu insanların oluşturduğu bir partidir. Bu doğrultuda şu söyleyeceklerimizin iyi idrak edilmesi gerekmektedir.

1-Her kim ki, siyasi menfaat uğruna PKK başta olmak üzere herhangi bir terör örgütüyle aleni veya örtülü pazarlık etmiş ve ediyor ise Allah onları kahreylesin. Bizim hiçbir terör örgütü ya da terör sevicileriyle işimiz olmaz. Bunu milletimiz iyi biliyor.

2-Her kim ki, bu ülkenin bir çakıl taşını başkalarına peşkeş çekiyorsa, garibin yetimin mazlumun, bu ülkenin hakkını yiyorsa; Allah onları kahreylesin.

3-Her kim ki siyasi ikbal uğruna karşısındakilere iftira atıyor ise Allah onları kahreylesin.

4-Her kim ki bu ülkeyi bölmek istiyorsa, kaos ortamı yaratıp milletimizi birbirine düşürmek istiyorsa Allah onları kahreylesin. 5-Her kim ki, kutsal değerler üzerinden dinimizi kullanarak siyaset yapıyorsa Allah onları kahreylesin.

6-her kim ki, bu ülkenin geleceğini karartmak için çaba sarf ediyorsa Allah onları kahreylesin.

Şimdi değerli arkadaşlar biz kimseye iftira atmadık,Onurlu, namuslu her insanın içinden geçebilecek cümleler kurduk. Temenni ediyorum ki tüm siyasi parti temsilcileri bu görüşlerde hemfikirdir. Hatta eklenecek yüzlerce cümle kurulabilir.

Kıymetli arkadaşlar; özellikle tekrar etmekte fayda görüyorum; iyi partiyi; hiç bir güç bu ülkeye zarar verme ihtimali olanlarla, hele hele terör örgütleriyle bir araya getiremez.

Kimlerin zamanında kimlerle bir araya geldiklerini, görüştüklerini uzun uzun anlatmaya gerek yok. HDP, PKK veya her türlü terör konusunda bagajı boş olan bir partidir İYİ parti. 

Biz parlamento seçimlerinde kendi listemizle seçime giriyoruz. Cumhurbaşkanlığı seçiminde ise elbette ki millet ittifakının adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekliyoruz. İnanıyoruz ki, 14 Mayıs akşamı ülkemiz için yeni bir dönem başlayacak. 15 Mayıs sabahı güneşli güzel günlere uyanacağız.

Yapılacak olan seçimlerin Kocaeli başta olmak üzere tüm şehirlerimize, milletimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.