BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İYİ Parti Kocaeli: Biz kazandık!

Ülkemizin son dönem gündeminden düşmeyen 14 Mayıs 2023 seçimlerine günler kaldı. Tüm siyasi partiler sahalarda seçmenlere ulaşmak için çalışmalarına hızla devam ederken seçim sürecini son derece başarılı yürüttüğü bilinen İYİ Parti Kocaeli’ den ‘’Seçmenin gönlünü biz kazandık’’ açıklaması geldi. 

11 Mayıs 2023 12:43
İYİ Parti Kocaeli: Biz kazandık!

Seçim sürecinin başlamasıyla tüm il teşkilatı ve vekil adaylarıyla birlikte yoğun bir çalışma programına giren İYİ Parti Kocaeli İl Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Zekeriya Özak, SKM çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
 
Milletvekili aday adaylığı başvurularının bitişiyle SKM Başkanı Zekeriya Özak ve tüm SKM ekibi kolları sıvayarak çalışmalara başladı. SKM Başkan Yardımcıları Dr. Ahu Güzel ve Mustafa Candemir, Saha Koordinatörü Ali Karaca gün gün tüm ilçelerin kendilerine iletmiş oldukları programları koordinasyonunu sağlayarak haftalık programlarını belirledi. İYİ Parti teşkilatı İl ve İlçe SKM’lerinin başarılı iş birliğiyle gerçekleşen bu çalışmalarla fark yarattığı konuşulurken İl SKM Başkanı Zekeriya Özak konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu.

BİZ BU HARAMİ DÜZENİ DEĞİŞTİRMEK İÇİN VARIZ!

’Bizler Genel Başkanımız Sn Meral Akşener’in her zaman vurguladığı bu harami düzen’i değiştirmek için elini taşın altına koyan iyilik neferleriyiz. Bu yola çıkarken gece gündüz demeden gerekirse ailemizden çocuklarımızdan uzak kalmayı ve her türlü fedakarlık yapmayı göze aldık. Bu nedenle gerek İl gerekse İlçe teşkilatlarımızla birlikte seçim süreci öncesinde olduğu gibi bu süreçte de büyük bir özveri ile çalıştık. Seçime az bir zaman kala inanıyoruz ki emeklerimizin karşılığını fazlasıyla alacağız. Çünkü inanç görmediğinize inanmaktır, bunun ödülü ise inandığınızı görmektir. Geçen gün paylaştığımız bir fotoğraf var SKM ofisimizde ziyaret yapılan bölgelerimizi işaretlediğimiz bir fotoğraf. Bu fotoğraf bizim inançla, sevgiyle, vatan sevdasıyla yürüdüğümüz yolu ve bu yolda verdiğimiz emeği gösteriyor. 12 ilçemizde 500'e yakın noktaya ziyarette bulunduk. Yani bu demek oluyor ki her ziyaret eli sıkılmış yüzlerce insan demek, eli öpülmüş hali hatırı sorulmuş büyüklerimiz demek, sıkıntıları birebir yaşamış geleceğimizin umudu gençlerimiz demek, enflasyondan beli bükülmüş ekonomimizin can damarı esnafımız demek.. SKM’mizin gerçekleştirdiği ilk toplantımızda ‘’Kocaeli’de eli sıkılmadık hiç kimse kalmayacak’’ demiştik. Gerçekleştirilen 1310'u aşkın programla sürecin sonuna yaklaşırken bu hedefimize ulaşmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Yapılan tüm ziyaretlerde halkımızın büyük desteğini gördük ve anladık ki halkın gönlünü biz kazanmışız ve adil bir seçim olduğu sürece bu durumun sandığa da yansıyacağını düşünüyoruz. 

Dile kolay 5 haftada 1310'u aşkın program, her bir program bu teşkilatın emeğidir, özverisidir, inancıdır;  çünkü biz halkımıza SÖZ VERDİK 15 Mayıs sabahı güneşli bir güne uyanacağız.’’

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.