banner741

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Dualarımız depremzedeler için

Derince’de düzenlenen sabah namazı buluşmasında "Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenler için dualar edildi 

13 Şubat 2023 12:42
Dualarımız depremzedeler için

Derince Belediyesi ve Derince İlçe Müftülüğü’nün her pazar günü farklı bir camide düzenlediği sabah namazı buluşmalarına bu kez Çenedağ Mahallesi’nde yer alan Esentepe Camii ev sahipliği yaptı. Derince İlçe Müftüsü Mecit Amil’in önemli mesajlar verdiği sabah namazı buluşmasında Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen ve ülkemizi hüzne boğan deprem felaketi dolayısıyla Kur'an-ı Kerim okundu, dualar edildi. Namaz sonrasında yapılan dualarda, depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için rahmet dilendi, yaralılar için şifa temennisinde bulunuldu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.