BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

BTP Kocaeli il divan toplantısı gerçekleştirildi

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Kocaeli il Başkanlığı genişletilmiş il divan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan BTP Kocaeli il başkanı Muharrem Can, BTP çözümün tek adresi dedi  

26 Kasım 2022 22:18
BTP Kocaeli il divan toplantısı gerçekleştirildi

Can sözlerine şöyle devam etti. Dünyada tek çözüm modeli Milli Ekonomi Modeli'nin sahibi olan Prof. D. Baş'ın en çok gündeme taşıdığı konular arasında madenler konusu vardı. Ülkemizin 3 katrilyon dolarlık maden rezervine sahip olduğunu sık sık vurgulayan Prof. Dr. Baş, hangi bölgede hangi madenlerimizin bulunduğunu bilimsel verilerle açıklıyordu. Lozan'da madenlerimizi çıkartmamıza engel olacak herhangi bir gizli maddenin bulunmadığını en yüksek sesle haykırıyordu.
    
Bugün Prof. Dr. Baş'ın çizgisini devam ettiren BTP lideri Hüseyin Baş, bizzat Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne (CİMER) "Lozan'da gizli bir madde yoktur, maden çıkartmamızı engelleyecek herhangi bir madde yoktur" dedirtti. Prof. Dr. Baş'ın yıllardır savunduğu gerçeği CİMER'e itiraf ettirdi. Can, Genel Başkanları Hüseyin Baş'ın şu sözünü de hatırlattı: "Çelik üretiminde dünyada 7. sıradayız. Krom üretiminde dünyada 3. sıradayız. Krom ve çeliğin birleşimiyle oluşan paslanmaz çeliği yurt dışından ithal ediyoruz.

Dünyanın sayılı çelik ve krom maden rezervlerine sahip olmamıza rağmen, çeliği ithal etmemiz, 20 yıldır bu ülkeyi yöneten hükümetin ekonomide hiçbir şey yapamadığının, işi bilmediklerinin en net göstergesi. İşte bu kafa sebebiyle buğdayın anavatanı olan ülkemiz, dünyanın en çok buğday ithal eden ülkesi haline geldi.

Biz bunları hak eden bir millet değiliz. BTP, genç lideriyle, kadrosuyla, parti programında bulunan Milli Ekonomi Modeli'yle, bu dengesizlikleri çözebilecek çözümlere sahip tek partidir. Kopyacılardan, taklitçilerden ve hırsızlardan sakınınız. Başkan Can, tüm Kocaelili hemşehrilerimizin  il, ilçe teşkilatlarımıza gelip üye olmalarını istiyoruz şeklindeki sözlerle konuşmasını tamamladı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.