BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Aygün, sağlık çalışanlarının yanında

İbni Sina Aile Sağlığı Merkezi'ni ziyaret eden Başkan Aygün, burada görev yapan doktorlar ve sağlık çalışanları ile bir araya geldi 

16 Kasım 2022 15:54
Başkan Aygün, sağlık çalışanlarının yanında

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, projelerini bir bir hizmete sunarken istişareye verdiği önem doğrultusunda ilçe genelinde kurum ve kuruluşları ziyaret etmeye devam ediyor. Başkan Aygün, son olarak beraberinde Derince İlçe Sağlık Müdürü Uzman. Dr. Hande Cihan Mutlu ve Derince Belediyesi Meclis Üyesi Kenan Yalçın ile birlikte İbni Sina Mahalle Konağı’nda hizmet veren İbni Sina Aile Sağlığı Merkezi'ni ziyaret etti. Burada görev yapan doktorlar ve sağlık çalışanları ile bir araya gelerek sohbet eden Başkan Aygün, “Halkımızın sağlığı için fedakarca görev yapan tüm sağlık çalışanlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.